Köp Caterpillar Online

Här kan du läsa mer om Caterpillar


Cat Phones är mobiler och smartphones gjorda för att klara av riktigt hårda förhållande. De är anpassade för dig som lever eller arbetar i tuffare miljöer där telefonen inte kan vara för ömtålig. På CDON.COM hittar du ett stort utbud av Caterpillars sortiment där du kan välja vad som passar dig bäst » Läs mer om Caterpillar och Cat Phones här

Telefoner

Tillbehör

 

Vad är Caterpillar och Cat Phones?

Caterpillar är ett företag som länge producerat stora maskiner för att bygga och skapa nytt. Med tiden har verksamheten vuxit till flera andra segment och nu gör de även telefoner. De riktar sig mot de som jobbar inom de övriga branscher de verkar inom så som bygg och jordbruk men även till dig som helt enkelt bara har en väldigt aktiv livsstil.

Varför ska jag välja en Caterpillar telefon?

Cat phones är telefoner som är gjorda för dig som lever eller jobbar i en påfrestande miljö men ändå vill ha en telefon med samtliga moderna funktioner. Jobbar du i t.ex. byggbranschen är de ett utmärkt val. Alla modeller är ruggade för ett bra grepp, stöt och vattentåliga samt anpassade för att klara miljöer som är mer utsatta.

Caterpillar tror på att bygga kvalitativa telefoner som är tåliga och du kan välja mellan högpresterande smartphones (Android) eller en enklare modeller med knappar. Alla modeller har specialfunktioner som t.ex. högre ringsignaler så att du kan höra den trots buller och ett kraftfullt batteri. En del modeller är utvecklade för att du ska kunna använda dem med arbetshandskar (även de med touchskärm). Funktionerna i S-serien är fullt likvärdiga med andra smartphones och har tillgång till hela Androids utbud av appar.