Köp Doromobiler online till ett bra pris!


Hos oss hittar du ett brett utbud av Doro mobiler och Smartphones. Doros telefoner är perfekta för dig som inte har så mycket teknisk vana eller som har något funktionshinder. De har en rad modeller att välja bland, både enklare varianter som främst går att ringa med men även smartphones med många funktioner. Vill du veta mer om vilken modell som passar dig? » Läs mer här
Doro Doro
 

Om Doro

Doro är ett företag som specialcerat sig på telefoner för seniorer och mer förstående lösningar. Det innebär att deras telefoner är extra tydliga och anpassade för dig som inte har så mycket vana av teknologi, kanske har lite begränsningar i finmotorik, syn eller hörsel eller helt enkelt bara vill ha en okonstlad telefon. De har ett flertal olika modeller, allt i från enklare mobiler som främst går att ringa med till mer avancerade smartphones.

Varför ska jag välja Doro.

Doros telefoner är välbyggda, tydliga och har väldigt bra priser. Dessutom kan du anpassa telefonen efter dina behov. Du kan tillexempel enkelt ställa in om du vill ha högre ljud eller tydligare text på skärmen, det finns funktioner som trygghetsknapp och hörslinga för att du ska känna dig säker var du än är. Självklart finns det också modeller med GPS, kamera och möjlighet till mail och surf. Välj en modell som passar dig och upptäck hur lätt och smidigt det kan vara med mobil.

Alla Doros telefoner går att få med abonnemang, tänk bara på att välja ett abonnemang som passar dig, har du inte internetuppkoppling på din telefon finns det ingen anledning att betala för ett abonnemang med mycket surf. De flesta operatörer har många olika sorter och på deras hemsidor står det tydligt vad skillnaden är.

Det finns tydliga instruktioner och brukshandvisningar till alla Doros telefoner så det ska vara så enkelt som möjligt för dig att komma i gång. De har dessutom teknisk support man kan ringa om någonting är oklart.