Mobiltelefoner från Huawei

Läs mer om Huawei

Hos oss finner du ett stort sortiment av Huaweis och Honors populära produkter. Smartphones från Huawei har bara på några år blivit otroligt populära och imponerar med kraftfull prestanda till ett riktigt bra pris. Behöver du hjälp med hur du ska välja?» Läs mer här

Mobiltelefoner från Huawei

  • Huawei Band 4

    Tack vare de professionella optiska enheterna och AI-algoritmer övervakar Huawei TruSee...

    499 kr

Huawei Laddare

 

Vad är Huawei och varför ska jag välja det?

Huawei Device är ett kinesiskt märke som på bara några år har seglat upp som ett av de mest populära Telecom-företagen världen. Anledningen är att de har kraftfulla telefoner med de allra senaste hård- och mjukvaran men till ett bättre pris än många av konkurrenterna. Huawei har också en tydlig designfokus och många modeller är helt i metall och med genomtänkt formgivning. Passar för dig som vill ha en snygg Smartphone med kraftfull prestanda och till ett bra pris!

Vad finns det för olika modeller?

Huawei tillverkar många olika modeller, allt ifrån otroligt avancerade med den senaste tekniken till enklare smartphones till ett billigt pris.

De enklare modellerna heter ofta någonting med Y och har en ganska basic specifikation. De passar utmärkt för dig som kanske inte har så mycket vana med Smartphones och/eller helt enkelt inte behöver den till allt. Vill du ha en snäppet vassare smartphone ska du kolla efter modeller med G i namnet. Med dessa får du väldigt mycket telefon för pengarna och passar utmärkt om mest surfar och vill kunna ha mail i din telefon..

Huaweis P-serie är smartphones med hög prestanda och är av mycket god kvalité. Här har man lagt ner mycket på design och kapacitet. D-serien är de mest avancerade Smartphonsen av märket och utmärker sig med hjälp av snygg formgivning, snabbhet och kraft!

Den senaste tiden och Huawei även bevisat att de är riktigt bra på att göra Smartwear. Snygga smarta klockor och aktivitetsarmband som passar i den stilfulles garderob.