Köp LG telefoner online

Allt du behöver känna till om LG


Utmana dig själv med en mobiltelefon från det sydkoreanska märket LG. Deras breda utbud av mobiltelefoner gör att det finns något för alla, oavsett om du enbart vill kunna ringa enstaka telefonsamtal eller använda din telefon till att ta högkvalitativa bilder. » Lär dig mer om LGs utbud här. :

Telefoner

 
 

Vilka är LG?

LG är ett sydkoreanskt företag vars företagsfilosofi är ”Life´s good” vilket i stort sett sammanfattar hela LGs produktutbud. Deras mål är att göra livet för deras användare roligare och smidigare genom att ständigt förbättra tekniken. LG erbjuder både smartphones och 4G -mobiler.

Passar LG för alla?

Ja absolut! LG har byggt upp ett brett sortiment som gör att där finns något för alla olika användare, oavsett om du använder din mobiltelefon som substitut till en kamera eller bara vill kunna ringa enstaka telefonsamtal.

Letar du efter en telefon som är enkel att använda men ändå har den senaste android-mjukvaran är LG easy smart H410 rätt val för dig. En vikbar telefon med större ikoner för att förenkla ditt användande.

Mer avancerade smartphones

För dig som söker en mer avancerad telefon är LG Nexus ett bra allternativ. Det framgångsrika samarbetet mellan Google och LG har genererat i Nexus 5X som är en telefon med hög prestanda till ett rimligt pris. Lägg där till en högupplöst telefon och du har alla dina grundbehov uppfylda!

Är du ute efter det senaste på marknaden är LG g5 telefonen för dig. Med en upplaga av olika tillbehör gör du enkelt om din telefon till en kamera eller ett avancerat ljudsystem. Ingen utmaning är för svår för LG g5! Helt gjord i metall och med den senaste versionen av android (6.0) är LG g5 det givna valet för teknikälskaren!