Köp Samsung telefon online

Allt om Samsung Galaxy


Letar du efter en riktigt bra smartphone är Samsung Galaxy ett märke att titta extra på. De tillverkar utmärkta telefoner som har de allra senaste funktionerna. Vi har alla aktuella modeller till bra pris. Osäker på vad du behöver och vad skillnaderna är? Vi hjälper dig! » Läs mer

Alla telefoner

 

Samsung Galaxy

Sydkoreanska Samsung tillverkar Smartphones och Tablets under namnet Samsung Galaxy. De är världsledande på marknaden när det kommer till användare av deras telefoner och ligger alltid i framkant när det kommer till teknik.

Vilken modell är bäst för mig?

Samsung tillverkar lite olika modeller av smartphones men fokus ligger framförallt på tre olika serier. Galaxy J-serien är prisvärda modeller för dig som inte kräver alltför mycket av din telefon. Enkla men otroligt dugliga mobiler som passar utmärkt för nybörjaren. I J-serien hittar du numera också Super-AMOLED display och 13 MP kamera.

Nästa steg upp är Galaxy A-telefonerna som är för dig som ändå använder din telefon mycket och vill ha en snygg design i metall och glas. 13 MP kameran på A-serien är snabb och ljuskänslig, har optisk bildstabilisator och du har även möjlighet att skapa egna gifar med hjälp av bildredigeringsappar. Samsung Galaxy A5 är även utrustad med fingeravtrycksläsare för ett mer säkrare användande.

Samsung Galaxy S-serien

Vill du ha en av de bästa telefonerna med den mest avancerade tekniken är det S-serien som gäller. Förutom 16MP kamera och fingeravtrycksläsare hittar du påkostad design, helt i aluminium och i läckra färger. Kraftfull hårdvara i form av en 64-bits Octa Core processor som enkelt klarar tung grafik och de bästa Super- AMOLED skärmarna med Quad-HD upplösning. Den böjda Edge skärmen är revolutionerande för spel och film och har en otrolig skärpa och färgrikedom.

Samsung tillbehör

Hos oss hittar du också flera originaltillbehör från Samsung. Snygga skal, trådlösa laddare och hörlurar för att nämna några. Alla görs med Samsungs omsorg för kvalité och design.