Köp din Smartwatch (Smartklocka) Online

Alla Smartwatch

 
 

En Smartwatch eller smartklocka fungerar som en förlängning av din Smartphone. Det som skiljer den från aktivitetsarmband är att den har en skärm och utökade funktioner. Du kan styra mer från själva klockan och måste inte alltid ta upp mobilen för att läsa ett sms eller kolla kalendern. En smartklocka ger dig notiser och håller dig diskret uppdaterad under dagen.

När du ska välja din smartwatch så är det några saker du ska tänka på. Vad har du för mobiltelefon, Android eller iPhone? Din klocka ska ha samma operativsystem som din telefon! Vill du att den ska ha WIFI så du blir mindre beroende av att ha din telefon nära? Är det viktigt att det finns GPS och pulsmätare eller är det viktigare att du kan ringa och kolla ett sms? För många är fitness-funktionerna viktigast, det är lätt att ha översikt över sin träning med Pulsmätare och appar som inspirerar och samlar in information om hur du rör dig. För att sporra dig lite extra påminner vissa av klockorna dig när du har suttit still lite för länge!

Inte minst är ju en Smartwatch en snygg accessoar. Till många av klockorna finns det flera olika armband att välja på: stål, läder, gummi eller plast beroende på vad du har för personlig stil. Man kanske vill ha två armband till sin klocka och då finns det varianter där du på ett enkelt sätt kan byta mellan dina olika. Använder du din klocka främst när du tränar är ett plast eller gummiarmband att föredra. Vill du använda din klocka i vardagen och på jobbet så är läder- eller stålarmbanden diskreta och snygga!