Fri från panikångest och panikattacker

(Nedladdningsbar ljudbok)

Fri från panikångest och panikattacker
Tipsa en vän
159 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.
Denna ljudbok kan hjälpa dig med att:kunna spänna av när du känner att panikattacken kommer och på så sätt kunna stoppa dess framfartkunna återfå kontrollen över dina känslorsläppa taget om dina tidigare negativa känslorutveckla nya känslor kring hur du reagerar och agerar i olika situationerkänna dig lugn och behaglig till mods i alla situationerha en starkare koppling mellan psyket och kroppen

Det är viktigt att poängtera att panikattacker kan ha många orsaker. Det är därför tillrådligt att få problemet undersökt av läkare eller annan medicinsk expertis. När det blivit klarlagt att det inte finns några kroppsliga orsaker så kan ditt problem med stor sannolikhet behandlas framgångsrikt med hjälp av självhypnos.

Notera också att om du får panikattacker mer regelbundet, flera gånger i månaden, bör du även då prata med läkare om vilka behandlingsmöjligheter som finns. Det kan bli fråga om KBT eller medicinering.

För många kan dock självhypnos vara ett utmärkt komplement även till sådan behandling.

Hypnoterapi

Hypnoterapi, eller självhypnos, har visat sig vara effektivt när någon drabbats av ångest, rädsla och stress. Tanken bakom denna terapi är att hjälpa den drabbade att handskas med vissa symptom med hjälp av suggestioner till det undermedvetna och på det sättet förändra tankarna.

Om det vore så att du på ett medvetet sätt kunde ha kontroll över dina panikattacker, så hade du redan kunnat uppnå lindring. Det faktum att du inte har lyckats, måste betyda att det är ditt undermedvetna som styr paniken.

Även om självhypnos inte passar alla, så är detta något naturligt och riskfritt. Vissa människor konstaterar att detta var vad som behövdes, medan andra väljer att kombinera terapin med annan behandling. Om du redan har annan behandling bör du kontakta läkare innan du också börjar med hypnoterapi.

Hypnoterapi är erkänt som en effektiv teknik för att ändra dina tankar och för att öka ditt välbefinnande. För att bli av med panikattacker och panikångest får du genom självhypnosen hjälp med att återta kontrollen i stället för att bli handlingsförlamad. Rädslan och paniken försvinner.

Ljudbokens innehåll

Denna ljudbok lär dig att kontrollera panikattacker och panikångest. I bästa fall blir du av med dem för gott. Du får en kombination av musik och suggestioner för att minska ångesten. Theta-ljudvågor och isokroniska toner hjälper dig att hyper-mottaglig för de suggestioner som ges. Vid upprepad lyssning kommer du att märka att livet ljusnar och att du får en säkerhet som växer inifrån. Du kommer att se fram mot det okända med hälsosam optimism. Du kommer att känna dig lättad eftersom du befriat dig från onödig oro.

Panikattacker dödar inte, även om det kan kännas fruktansvärt. Ge dig själv chansen att ta kontrollen och återfå livsglädjen
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Förlag: Numberoneyou AB Kategori: Filosofi
ISBN: 9789177479536 Mediatyp: AB5MP3
Titel: Fri från panikångest och panikattacker Författare: Rolf Jansson
Översättare: Uppläsare: Rolf Jansson
Språk: Svenska
Releasedatum: 2017-10-18 Serie: -
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 13 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (0 kr uppläggningsavgift, 0 kr aviavgift)
  • 114 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 88 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 67 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 46 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »