Oakley

Oakley

Oakley grundades år 1975 för att bli det mest ultimata varumärket för idrottare världen över som pushar gränserna mer än man trodde var möjligt. Genom att kombinera teknisk genialitet med designs som både är funktionella och snygga så har Oakley skapat ett antal olika kategorier som motsvarar allas olika behov.

Oakley är också kända för sin alldeles egna innovation, HDO (High Definition Optics). Den banbrytande tekniken garanterar maximal tydlighet samtidigt som det skyddar dig mot farliga UV-strålar. Detta är dock bara början. Glaset är utrustat med en hydrofobt beläggning som hindrar vattenmärken, smuts, fett och olja från att fastna. Oakley har en fantastisk förmåga att blanda teknik, mode, design och deras omfattande kollektion har både stil och kvalitet.
  • Oakley Flak XL 2.0 med prizm golf lins

    Oakley Flak 2.0 XLger dej en sportig känsla och passar alldeles utmärkt bara att använda när du går på stan High Definition Optics för klarhet, visuell återgivelse och stötskydd som möter ANSI Z87.1 standard. Polaric Ellipsoid glas geometri som ger dig oslagbar klarhet och perifersyn. Böjda glas som ger dig bättre sidoskydd mot sol, vind och kollisioner. Polariserade glas so...

    1799 kr
    Ord. pris 1999 kr