Sello

Placeholder

Sello

Sello är ett av Sveriges äldsta verktyg för att sälja på marknadsplatser - med nästan 15 års kompetens och erfarenhet inom e-handelsbranschen. När CDON öppnade porten för sin marknadsplats under 2014 var Sello en av de första e-handelsplattformarna att ansluta sig till CDON.

Företaget består av ett ungt drivet gäng som är i framkant inom IT-utvecklingen. Sello har gått och blivit experter på att skapa smarta marknadsplatsintegrationer och med lyhördhet lyssnar vi på våra e-handlare för att skapa Sello för dom.

I grund och botten är Sello en e-handelsplattform för lager och orderhantering som är optimerad för att så effektivt som möjligt sköta hela sin e-handelsverksamhet, från produkthantering, inköp, försäljningsanalys, orderhantering och fraktbokning - i Sello knyter du ihop alla dina försäljningskanaler direkt i verktyget.

Sello erbjuder även moduler till webbshopsystem som Prestashop, Magento, Shopify, WooCommerce för att integrera sin redan existerande e-handel direkt till Sello och CDON.

Läs mer på Sello.io