Tillbaka till toppen
Black Friday

Se alla deals

Sackboy: A Big Adventure

1 / 1

Sackboy: A Big Adventure

(3 recensioner)
Ingår i kampanjen: Black Friday
199 kr

-73%

749 kr
Ta med Sackboy på ett episkt 3D-plattformsäventyr tillsammans med alla dina vänner. Den kända PlayStation®-hjälten Sackboy ger sig ut på ett episk, kul och kaosartad 3D-plattformsäventyr för flera spelare – med mängder av attityd! Den onskefulle
  • Action, Äventyr
  • Playstation 4
Läs mer

Ta med Sackboy på ett episkt 3D-plattformsäventyr tillsammans med alla dina vänner.
Den kända PlayStation®-hjälten Sackboy ger sig ut på ett episk, kul och kaosartad 3D-plattformsäventyr för flera spelare – med mängder av attityd!

Den onskefulle Vex kidnappar Sackboys vänner och tvingar dem att kontruera en Förvrängare. Den ondskefulla maskinen kan transformera Craftworld från en helt ortolig värld full som är av fantasi och skuldlösa drömmar till en otäck och död mardrömsvärld. Vilken skurk!

Den eventuella profetia om den uråldriga orden dedikerad till att skydda Craftworld är stickade bland riddarna. Bara de modigaste, tappraste, oräddaste, och de ridderligaste kan vinna den dramatiska kampen mot klockan och alla faror. Jättemånga faror.

Ge dig ut ensam eller tillsammans med vänner för att utforska de grönaste djunglerna, de snöigaste bergen, de blötaste undervattensvärldarna och de rymdigaste rymdkolonierna.......

Besegra Vex. Rädda säckfolket. Rädda världen. Det är dags att möta ditt öde Sackboy. Från väv och ull föds en stickad riddare.

Upptäck mer inom Spel Alla spel
Expansionspaket Nej
Genre Action Äventyr
Format Playstation 4
EAN 711719821922
C

Carina

För ett år sedan

Snanbt och enkelt

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

M

Madelen

För ett år sedan

Riktigt kul spel!

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

F

Faceman

För ett år sedan

Kul spel för heeela familjen‼️

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.