Tillbaka till toppen
Tarotpaket: Själens spegel bok + Thoth Tarotlek svensk lek

1 / 1

Tarotpaket: Själens spegel bok + Thoth Tarotlek svensk lek

369 kr
Paket som innehåller Själens spegel och Thoth Tarotlek.  Själens spegel av Gerd Ziegler Denna bok har länge varit en av de mest populära tarotböckerna. Den visar olika sätt att arbeta med tarotkorten, hur de kan hjälpa dig i din inre utveckling
Läs mer

Paket som innehåller Själens spegel och Thoth Tarotlek. 

Själens spegel av Gerd Ziegler

Denna bok har länge varit en av de mest populära tarotböckerna. Den visar olika sätt att arbeta med tarotkorten, hur de kan hjälpa dig i din inre utveckling och ge råd och nya infallsvinklar i ditt beslutsfattande. Korten symboliserar en inre verklighet som fungerar som en spegel som reflekterar ditt växande. Boken bygger på Aleister Crowleys Thoth Tarot.

Thoth Tarotlek av Aleister Crowley

Denna magnifika svenska tarotlek innehåller kabbalistiska och astrologiska hänsyftningar. Instruktionshäfte på svenska medföljer.

Thoth tarot skapades av den kände ockultisten och filosofen Aleister Crowley (1875-1947) och Frieda, Lady Harris (1877-1962), som målade korten i början av andra världskriget 1938-1942. Många kort målades i flera versioner tills en av dem blev godkänd av Crowley. Trots Lady Harris ringa kännedom om tarot och dess symbolik, kunde hon genom sitt konstnärliga sinne och Crowleys vägledning överföra subtiliteten i hans visioner till målningarna. Den slutliga tarotleken lyckas verkligen uttrycka Crowleys esoteriska idéer och göra dem intuitivt tillgängliga för alla. Målningarna publicerades för första gången i Crowleys sista mästerverk The Book of Thoth (1944) och publicerades som en komplett tarotlek 1971.

Titel: Tarotpaket: Själens spegel bok + Thoth Tarotlek svensk lekBandtyp: Övrigt
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner