Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Fifty Shades of Grey Tease Feather Tickler Fjäder tickler
Fifty Shades of Grey Tease Feather Tickler Fjäder tickler
Fifty Shades of Grey Tease Feather Tickler Fjäder tickler

1 / 3

Fifty Shades of Grey Tease Feather Tickler Fjäder tickler

199 kr
Låt din upphetsning sakta byggas upp under den erfarna beröringen från denna mjuka fjäderkittlare. Smeker din hud till uppmärksamhet när den retas med ditt skinn, fjädrarna lämnar ett spår av gåshud till en början för att öka din känslighet och spänn
Läs mer
Låt din upphetsning sakta byggas upp under den erfarna beröringen från denna mjuka fjäderkittlare. Smeker din hud till uppmärksamhet när den retas med ditt skinn, fjädrarna lämnar ett spår av gåshud till en början för att öka din känslighet och spänning.

Förläng lusten och låt njutningen byggas upp i en plågsamt långsam takt samtidigt som du njuter av den sensuella beröringen av mjuka fjädrar som retar och kittlar din hud. Den får varje beröring och kyss att kännas mer spännande, varje drag skickar rysningar längs med din ryggrad och får din kropp att vridas och böjas av förväntan på sexuell njutning.

Att kittla över hela kroppen är lätt tack vare det långa smala handtaget som lägger till ytterligare åtkomst för fjädrarna. Strykningar från topp till tå i en enda rörelse utan att behöva säga något, får beröringslekar att kännas mer intima och spännande.

Njuts bäst av med ögonbindel som förspel för mer intensiv stimulans. En fjäderkittlare kan njutas av som en del av ett bondage sovrum eller för att helt enkelt upphetsa din älskare innan leken.

Material: Fjäder
Längd: 36,8 cm
*** Paketetet levereras till ditt närmaste postombud instabox/postnord i diskret brun förpackning med diskret avsändare, du får ett SMS när beställningen är framme (vanligtvis dagen efter) vi skickar aldrig paket till din hemadress. ***

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner