Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Oh Holy Mary - Lusthöjande olja
Oh Holy Mary - Lusthöjande olja

1 / 2

Oh Holy Mary - Lusthöjande olja

(1 recension)
199 kr
Oh Holy Mary Vad är detta för olja?Är en enastående stimulerande olja som är baserad på Cannabisfröolja, och dess superkrafter kommer få dig att uppnå njutning du tidigare aldrig har upplevt! Denna olj
Läs mer

Oh Holy Mary

Vad är detta för olja?

Är en enastående stimulerande olja som är baserad på Cannabisfröolja, och dess superkrafter kommer få dig att uppnå njutning du tidigare aldrig har upplevt! Denna oljan ger obeskrivlig stimulans av underlivet och ger en pirrande, kittlande och intensiv känsla, som sitter i länge! Avnjuts denna oljan av män, kan de uppleva både extrem njutning, samtidigt som den kan ha en fördröjande effekt!

Oljan beskrivs som ett sexhjälpmedel med superkrafter - som gör att det känns som att du har en vibrator liggande på underlivet, och dess intensiva egenskaper gör att du tveklöst kommer uppleva orgasmer som aldrig förr!

Lägg lite olja på klitoris och runt om, eller på ollonet, och gnid ut den försiktigt. Du kommer snabbt uppleva sensationer du aldrig tidigare har upplevt!

Bra att veta

Ta inte för mycket i början för den är väldigt stark!

Upptäck mer inom Sexleksaker

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .