Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

UV Steriliserande Toy Box - Svart
UV Steriliserande Toy Box - Svart

1 / 2

UV Steriliserande Toy Box - Svart

299 kr

-50%

Rek pris. 599 kr
Att rengöra dina sexleksaker efter användning är mycket viktigt för att förhindra att bakterier växer. Det traditionella sättet att göra det har varit med tvål och varmt vatten eller med en leksaksrengöringsspray, och även om det har fungerat bra fra
  • Enkel att använda
  • Hållbart och hygieniskt
Läs mer
Att rengöra dina sexleksaker efter användning är mycket viktigt för att förhindra att bakterier växer. Det traditionella sättet att göra det har varit med tvål och varmt vatten eller med en leksaksrengöringsspray, och även om det har fungerat bra fram till nu. Vi har nått år 2020 och har en ny teknik som dödar 99,9% av bakterierna på bara några få minuter.


Vuxen UV Sterilizer Toy Box både dödar bakterierna och fungerar som en säker förvaringslåda för dina intima leksaker. Lägg bara in din leksak, stäng locket, tryck på knappen så kommer UV-ljuset att förstöra skadliga patogener på mindre än 3 minuter. UV-processen stannar av sig själv när den är klar.

Leksakslådan har en USB-kontakt på både utsidan och insidan. Den yttre är för leksakslådan, medan USB-kontakten på insidan låter dig ladda din leksak medan den lagras i den slutna lådan.

UV-ljuset är mycket starkt och kan vara skadligt för dina ögon. Titta aldrig rakt in i UV-ljuset. Om du öppnar locket under UV-ljusprocessen släcks ljuset automatiskt.

* * * *
Längd: 27 cm
Bredd: 11,5 cm
Höjd: 10,5 cm
Höjd (inuti produkten): 5 cm

Snabbfakta

  • Enkel att använda
  • Hållbart och hygieniskt
Upptäck mer inom Sexleksaker
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .