Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Calvin Klein Truth kvinna EDP 30ml spruta

-50%
169 kr
Rekommenderat pris: 339 kr

Bevaka produktens pris

Calvin Klein Sanningen är särskilt kvinnors parfym, som består av två unika delar. Den första är uppfriskande, full av positiv energi, vilket underlättar relationen med andra. Den andra sidan är förförisk och sensuell, riktar sig till kvinnor som tycker om en aktiv livsstil. Sanningen är perfekt att bära varje dag - om du går till jobbet eller till galleriet. Page uppfriskande doft av skog betona smaker, anteckningar av träd och vitklöver. Det andra skiktet består av starka noter av patchouli, vanilj och vit pion. Dessa penetrera planet perfekt, vilket ger parfymen en ovanlig lukt. Sanningen parfymer är för kvinnor charmiga med sin nåd, som vill betona deras värden. Sanningen deras doft mycket lik en kvinna, eftersom så mycket som de är rörliga. De kan vara uppfriskande, men också varm. Dessa dimensioner interagerar med varandra hela tiden, så de är perfekta för någon tid på dygnet och året.
Doft anteckningar: Toppnot: wetyweria, patchouli, bambu, bergamott, citron, koniczynaNuta Heart: sandelträ, pion, lilja, mimosa, björnbär, blomma träd silkwoodNuta Base: mysk, bärnsten, vanilj

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .