Tillbaka till toppen
Kryolan Fixeringsspray

1 / 1

Kryolan Fixeringsspray

199 kr
Har du någonsin känt att hela kvällen är förstörd för att ditt halloweensmink, som tog flera timmar att få till perfekt, rinner bort av allt svett och alla kramar under kvällen? Ingen panik, ta hjälp av fixeringssprayet så kan du halloweena i flera t
Läs mer
Har du någonsin känt att hela kvällen är förstörd för att ditt halloweensmink, som tog flera timmar att få till perfekt, rinner bort av allt svett och alla kramar under kvällen? Ingen panik, ta hjälp av fixeringssprayet så kan du halloweena i flera timmar till utan att behöva bekymra dig särskilt mycket för att sminket rinner bort.

Kryolan Fixeringsspray är ett professionellt alternativ för dig som har höga krav på produkterna du köper. Det här fixeringssprayet är speciellt framtaget för att skydda film- och teatersmink så att effekten håller i sig avsevärt mycket längre.
Spraya fixeringssprayet från ett avstånd på ca 30 cm för bästa effekt. Spreyet lägger sig som en osynlig film ovanpå ditt smink och skyddar ifrån yttre påverkan. Fungerar bäst med vanliga sminkprodukter, vattenbaserade hudfärger och blodeffekter. Fixeringssprayet innehåller alkohol och bör ej användas i närheten av ögonen eller slemhinnor. Sprayen går lätt bort med tvål och vatten. Alla Kryolans produkter finns med på PETA:s lista över kosmetika som inte har testats på djur.

Volym: 50 ml.
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner