Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Magnetiska ögonfransar 5 par magnetisk eyeliner party fransar

Fri frakt
-57%
Magnetiska ögonfransar 5 par magnetisk eyeliner party fransar
Magnetiska ögonfransar 5 par magnetisk eyeliner party fransar
298 kr
Rekommenderat pris: 699 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-3 arbetsdagar
    Fri frakt
  • Säljs och skickas av Butik LA

Bevaka produktens pris

Har du som jag provat vanliga lösögonfransar med lim? Och magnetiska ögonfransar där man behöver två fransar per öga? Ja, jag vet hur det känns. Man ger upp och tänker nej varför har de gjort det så krångligt. Man blir ju galen till slut. Men har du provat magnetiska ögonfransar och magnetisk eyeliner? Fortfarande magnetiska ögonfransar, men nu bara en franslängd per öga. Du applicerar eyelinern först, som då är magnetisk, och sedan klickar du bara på ögonfransen. Du kan faktiskt inte hitta något enklare och snabbare än detta. Det bästa av allt är om det skulle komma en storm när du är ute, så lovar jag att de klarar stormen utan problem. Och skulle det börja regna, ja då har du tur - för att eyelinern den är vattenfast och klarar regn och även tårar utan problem.

Du får här det mest populära setet med 5 st olika fylliga och tjocka fransar. Du kommer alltid att vara snygg i dem oavsett om du skall använda dem till vardags eller till värsta festen. Du får också en tång som du kan använda för att det skall bli enklare att applicera dem.

Här kan du se en video med hur bra de funkar:

http://vodicbu.alicdn.com/a9b5b21ee64d2b47/Xs2ZxEGCtVU5JXc6x40/HEMlBB0zW65lUE9YYY8_235701

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .