Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till produkterna

Nanobrow Eyebrow Pencil Blond – ögonbrynspenna som färgar. Perfekt markerade, ifyllda och snyggt definierade ögonbryn
Nanobrow Eyebrow Pencil Blond – ögonbrynspenna som färgar. Perfekt markerade, ifyllda och snyggt definierade ögonbryn

1 / 2

Nanobrow Eyebrow Pencil Blond – ögonbrynspenna som färgar. Perfekt markerade, ifyllda och snyggt definierade ögonbryn

143 kr
TILLVERKAD FÖR DIG! Nanobrow Eyebrow Pencil är en idealisk sminkprodukt för alla som drömmer om vackra och markerade ögonbryn, även om de är tunna eller glesa. KONTURERA OCH FYLL I MED FÄRG . Nanobrow Eyebrow Pencil konturerar brynen och fyller
Läs mer

TILLVERKAD FÖR DIG! Nanobrow Eyebrow Pencil är en idealisk sminkprodukt för alla som drömmer om vackra och markerade ögonbryn, även om de är tunna eller glesa.

KONTURERA OCH FYLL I MED FÄRG. Nanobrow Eyebrow Pencil konturerar brynen och fyller dem med färg. Skapa ögonbrynsformen du drömmer om!

MARKERADE OCH TJOCKA ÖGONBRYN. Är dina ögonbryn tunna och glesa? Eller vill du kanske definiera dem och fylla i glesa områden med hårliknande streck? Nanobrow Eyebrow Pencil hjälper dig att få till ett markerat och kraftigt utseende på ögonbrynen.

PRECIS OCH RÄTT MJUKHET PÅ SPETSEN gör det roligt och enkelt att sminka ögonbrynen.

STORT URVAL AV FÄRGER. Nanobrow Eyebrow Pencil finns i flera färger så att du kan välja den perfekta nyansen för dina ögonbryn och styla samt markera dem precis som du vill.

LÅNGVARIGT SMINK. Vill du ha smink som varar länge? Nanobrow Eyebrow Pencil levererar perfekt markerade ögonbryn som håller sig på topp hela dagen.

ENKEL ANVÄNDNING. Ögonbrynsmakeup behöver inte vara tidskrävande! Den precisa och ergonomiska ögonbrynspennan gör att du kan markera och styla ögonbrynen blixtsnabbt.

LITE RÄCKER LÅNGT. Produkten är extremt effektiv och håller länge. Detta innebär flera månader av perfekt stylade och markerade ögonbryn.

Drömmer du om vackra och kraftiga ögonbryn, men är dina tunna och glesa? Behöver du justera formen på dina ögonbryn? Nu kan du markera, forma och konturera dina ögonbryn efter dina preferenser. Nanobrow Eyebrow Pencil är en professionell och extremt bekväm ögonbrynspenna. Den är hållbar, noggrann och lättanvänd. Den raffinerade spetsen med precis rätt hårdhet och vackra mättade nyanser gör dina ögonbryn fantastiska. Highlighta dina bågar, jämna ut ögonbrynslinjen och rita individuella hårliknande streck för att fylla i glesa områden och återställa dina ögonbryn till önskad form!

Fördelar:

-Snyggt betonade ögonbryn

-Noggrann färgfyllning

-Individuella hårliknande streck

-Tjocka och voluminösa ögonbryn

-Markerade och perfekt formade ögonbryn

Identifikation

EAN 5905669547505
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner