Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till produkterna

Nanobrow Microblading Pen Varm brun - ögonbrynspenna, microblading-effekt, lyft, fyllning

1 / 1

Nanobrow Microblading Pen Varm brun - ögonbrynspenna, microblading-effekt, lyft, fyllning

209 kr
FÖR ALLA ÖGONBRYNSFORMER! Är dina ögonbryn tunna och glesa? Eller vill du kanske fylla i glesa områden och ge volym till bågarna? Nanobrow Microblading Pen är för dig! Pennan fungerar fantastiskt både på tjocka och mer finare ögonbryn. FANTASTIS
Läs mer

FÖR ALLA ÖGONBRYNSFORMER! Är dina ögonbryn tunna och glesa? Eller vill du kanske fylla i glesa områden och ge volym till bågarna? Nanobrow Microblading Pen är för dig! Pennan fungerar fantastiskt både på tjocka och mer finare ögonbryn.

FANTASTISKA RESULTAT. Nanobrow Microblading Pen tjockar till ögonbrynen optiskt, fyller i glesa områden och ger den perfekta effekten.

TRÄFFSÄKER SPETS. Den raffinerade spetsen är flexibel och tunn som en fjäder. Med den kan du uppnå effekten av microblading! Den ritar noggranna linjer som liknar riktiga hårstrån!

ENKEL ANVÄNDNING. Pennan ritar tunna, precisa och hållbara streck så att du enkelt kan fylla i glesa områden och skapa en hårlikande effekt.

VATTENTÄTT RECEPT. Nanobrow Microblading Pen torkar fort och är otroligt hållbar. Den är ger dig en felfri sminkning för långvariga, vackra ögonbryn.

STORT UTVAL AV FÄRGER. Nanobrow Microblading Pen kommer i flera färger så att du kan välja den perfekta nyansen för dina ögonbryn för att styla och markera dem precis som du vill.

SNABB MAKEUP. Ögonbrynsmakeup behöver inte vara tidskrävande! Den noggranna och ergonomiska spetsen låter dig markera ögonbrynen blixtsnabbt.

EFFEKTIVITET. Det raffinerade receptet förenklar appliceringen. Nanobrow Microblading Pen håller i flera månader av regelbunden användning.

Värdesätter du precision när du sminkar dig? Behöver dina ögonbryn något extra? Vill du göra dem tjockare eller fylla i dem med hårstrån? Du kanske behöver en produkt som kan markera konturerna på dina ögonbryn? Nanobrow Microblading Pen är för dig! Dess raffinerade, fjäderlika spets ger dig möjlighet att få microblading-effekten! Pennan skapar tunna, precisa och hållbara streck så att du enkelt kan skapa effekten av flera hårstrån. Nanobrow Microblading Pen är hållbar och vattentät. Den tjockar till ögonbrynen och fyller i glesa områden. De tunna och exakta strecken är otroligt realistiska! Upplev microblading-effekten i en penna!

Fördelar:

-Vackert betonade ögonbryn

-Microblading-effekt

-Långvarig ögonbrynsmakeup

-Tjocka och voluminösa ögonbryn

-Noggrant markerade ögonbryn

Identifikation

EAN 5905669547536
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner