Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till produkterna

One Step Brow Stamp Shaping Kit
One Step Brow Stamp Shaping Kit
One Step Brow Stamp Shaping Kit
One Step Brow Stamp Shaping Kit
One Step Brow Stamp Shaping Kit
One Step Brow Stamp Shaping Kit
One Step Brow Stamp Shaping Kit
One Step Brow Stamp Shaping Kit

1 / 8

One Step Brow Stamp Shaping Kit

(11 recensioner)
109 kr
One Step Brow Stamp Kit Färg: 5 färger som tillval (som bilderna visar) 100% helt ny och hög kvalitet Antal: 1 set Storlek: som bilderna visar FUNKTIONER Innovativ design som är bekvämare att använda: Vi har gjort formen på ögonbrynen perfekt och sl
Läs mer
One Step Brow Stamp Kit
Färg: 5 färger som tillval (som bilderna visar)
100% helt ny och hög kvalitet
Antal: 1 set
Storlek: som bilderna visar

FUNKTIONER
Innovativ design som är bekvämare att använda: Vi har gjort formen på ögonbrynen perfekt och slutligen designat en stil som kan eliminera stress och spara tid när du gör ögonbryn varje morgon! Varje uppsättning innehåller en ögonbrynsstämpel och 10 olika ögonbrynsmallar!
Spara tid: ögonbrynspinnar är snabba, enkla och förblir desamma. Det tar bara mindre än en minut att skapa en stil för dina favorit ögonbryn. Den lätta och lättanvända funktionen låter dig behålla dina ögonbryns perfekta form när som helst. Långvarig vattentät effekt: Den nydesignade ögonbrynstätningen är lättare att fylla. Stark vidhäftning kan hjälpa din makeup att hålla i 24 timmar utan att färgas eller blekna på grund av svett eller regn. Ändra hur dina ögonbryn dras: ögonbrynsförseglingen och ögonbrynsformverktyget kommer att förändra hur dina ögonbryn är för evigt. Vi designade ögonbrynsförseglingen och ögonbrynskortet med högkvalitativa kosmetiska ingredienser för att säkerställa ett vackert och naturligt utseende!
Lätt att applicera: ett ett-stegs ögonbrynsstämpelkit innehåller ett unikt luftdyngstämpel, 10 olika schabloner, 1 pannborste som gör det enkelt för kunder att göra det lättare än någonsin att forma och ta hand om dina ögonbryn.
Tidsbesparande: Med tio mest populära specialformade schabloner som kan hjälpa dem som vanligtvis inte hittar ett ögonbrynsläge och har problem med sminkavstånd snabbt få några symmetriska tillfredsställelse.
Naturligt & ögonbryn: Med långfärgat pannpulver i tre färger från mjukt brunt till mörkt brunt för att hitta det som bäst matchar dina ögonbryns färg och förbättrar deras naturliga form och tjocklek.
Grymhet: Skönhet Använd den professionella krockkuddstämpeln med denna veganformel för att applicera den perfekta mängden pannfärg och definition i den intensitet du vill ha. Aldrig testat på djur.


1 x ögonbrynsstämpelkit
1x 10 olika ögonbrynsmallar

Identifikation

EAN 7427139054446
W

W.M

För ett år sedan

lätt att använda och fungerar bra!

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

M

Mia

För en månad sedan

Funkade inte alls som tänkt. Klen färg o inte vattenfast

u

utbhatty

För 2 månader sedan

Bra kvalitet och lätt att applicera och bra resultat

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

I

Idah

För 5 månader sedan

Den är inte alls bra. Svår att applicera och den smetar ut sig väldigt lätt

B

Bad product

För 5 månader sedan

Bad poor quality