Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Organisk cederträ eterisk olja - Essential Oil - 8ml

(0)
Skriv en recension
Fri frakt
Organisk cederträ eterisk olja - Essential Oil - 8ml
Organisk cederträ eterisk olja - Essential Oil - 8ml
Organisk cederträ eterisk olja - Essential Oil - 8ml
135 kr
Fri frakt
 • Lagerstatus: Finns i lager
  Beräknad leveranstid Snabb leverans
  7-8 arbetsdagar
  Fri frakt
 • Säljs och skickas av Bio Scents

Bevaka produktens pris

 • (nästan) plastfri
 • ren och organisk
 • förpackningar med lågt avfall
 • plågeri-fri / cruelty free
 • flaskas för hand i Portugal

CEDARWOOD ESSENTIALOLJAUrsprung: Marocko

Metod: Ångdestillation

Arom: Träaktig / mjuk / varm

Extraherad från: Flis och spån

Latinskt namn: Cedrus Atlantica


Aromatiska fördelar: Avslappnande och ångestdämpande - Cederträ har lugnande egenskaper, hjälper dig att slappna av och somna och är känt för att ha en lugnande effekt på ditt humör.


Hur man använder det:

- Bränn 4-5 droppar av oljan med ett lager vatten i en oljebrännare och placera oljebrännaren på det närmaste bordet så att du kan andas in oljor för att hjälpa dig att lugna och slappna av.

- Tillsätt 4 droppar till 10 ml bärarolja (kan vara vilken bärarolja du än har, som jordnötter eller olivolja) och massera in oljan i huden.

- Tillsätt 4-5 droppar olja till ditt schampo för att stödja hårväxt och underlätta kliande och flagnande hårbotten.

- Tillsätt 4-5 droppar eterisk olja av cederträ till en bärolja och tillsätt i ett varmt bad innan du går och lägger dig.


Blandar bra med:

Bergamott, Clary Sage, rökelse, pelargon, lavendel, citron, söt apelsin, rosmarin, ylang ylang


Används även för:

Hudvård: Cederträ har antiseptiska, antiinflammatoriska och svampdödande egenskaper som hjälper till att lugna akne, irritation, inflammation, rodnad och klåda.


Hårvård: Cederträ eterisk olja är känd för att rengöra och förbättra cirkulationen i hårbotten, dra åt folliklarna, stimulera hälsosam tillväxt, minska gallring och sakta håravfall.


Insektsmedel: Cederträolja hjälper till att avvisa loppor, fästingar och malar. (Obs: till skillnad från lavendel är cederträ inte känt för att avvisa myggor.)Eterisk olja: Eteriska oljor extraheras från medicinska växter och har en stimulerande och helande effekt på muskler och organ. Bio Scents har en omfattande serie eteriska oljor, alla med sin egen styrka och applikation.Cederträolja: Vår organiska cederträolja erhålls från cederträd, ett vintergrönt träd som växer över 30 meter högt. Cederträets eteriska olja extraheras från träd i den marockanska delen av Atlansbergen, där de växer naturligt. Cedrar kan leva upp till 2000 år och är en skyddad art. De eteriska oljorna extraheras därför från flisen och spån från certifierade sågverk.Doft: Denna premium organiska cederträolja har en naturlig träig, varm, mjuk och lite söt och balsamisk doft.Varning: Använd inte outspädd på huden. Använd inte på skadad eller irriterad hud. Om du är gravid och lider av ett medicinskt tillstånd måste du slutföra levande användning i förväg. Vid hudirritation, avbryt omedelbart användningen och uppsök läkare. Endast för extern användning. Undvik ögonkontakt. Förvaras oåtkomligt för barn. Brandfarlig. Förvara på en sval och mörk plats.

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.