Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Organisk Patchouli eterisk olja - Essential Oil - 8ml

(0)
Skriv en recension
Fri frakt
Organisk Patchouli eterisk olja - Essential Oil - 8ml
Organisk Patchouli eterisk olja - Essential Oil - 8ml
Organisk Patchouli eterisk olja - Essential Oil - 8ml
196 kr
Fri frakt
 • Lagerstatus: Finns i lager
  Beräknad leveranstid Snabb leverans
  7-8 arbetsdagar
  Fri frakt
 • Säljs och skickas av Bio Scents

Bevaka produktens pris

 • (nästan) plastfri
 • ren och organisk
 • förpackningar med lågt avfall
 • plågeri-fri / cruelty free
 • flaskas för hand i Portugal

PATCHOULI ESSENTIALOLJA


Ursprung: Sri Lanka

Metod: Ångdestillation

Arom: Rich / Earthy / Smoky / Sweet

Extraherad från: Young Leaves & Stems

Latinskt namn: Pogostemon Cablin Bentham


Aromatiska fördelar: Lugnande och avslappnande - Patchouli kan främja en känsla av lugn och avkoppling och används i ayurvedisk medicin för att lindra ångest, stress och depression.


Hur man använder det:

- Bränn 4-5 droppar av oljan med ett lager vatten i en oljebrännare och placera oljebrännaren på det närmaste bordet så att du kan andas in oljor för att hjälpa dig att lugna och slappna av.

- Tillsätt 4 droppar till 10 ml bärarolja (kan vara vilken bärarolja du än har, som jordnötter eller olivolja) och massera in oljan i huden.

- Tillsätt 4-5 droppar olja i ditt schampo för att lindra mjäll.

- Tillsätt 4-5 droppar patchouli eterisk olja i en bärolja och tillsätt i ett varmt bad innan du går och lägger dig.


Används även för:

Hudvård: Patchoulis svampdödande, antiseptiska och antiinflammatoriska egenskaper kan hjälpa till att lugna huden av torrhet, akne och eksem.


Mjäll: Patchouli kan hjälpa till att lindra mjäll när den appliceras i hårbotten. Tillsätt några droppar i en bärolja och massera in i hårbotten, eller tillsätt några droppar i ditt schampo.


Eterisk olja: Eteriska oljor extraheras från medicinska växter och har en stimulerande och helande effekt på muskler och organ. Bio Scents har en omfattande serie eteriska oljor, alla med sin egen styrka och applikation.


Patchouliolja: Vår organiska patchouliolja erhålls från patchouli-plantans löv och stjälkar, en vintergröna, buskig ört som växer cirka 75 cm i höjd. Patchouli eterisk olja extraheras från patchouli från Sri Lanka, där den växer naturligt.


Doft: Denna premium organiska patchouliolja har en naturrik, jordnära, rökig och lite söt doft.Varning: Använd inte outspädd på huden. Använd inte på skadad eller irriterad hud. Om du är gravid och lider av ett medicinskt tillstånd måste du slutföra levande användning i förväg. Vid hudirritation, avbryt omedelbart användningen och uppsök läkare. Endast för extern användning. Undvik ögonkontakt. Förvaras oåtkomligt för barn. Brandfarlig. Förvara på en sval och mörk plats.

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.