Epilator

Önskar du att ta bort oönskad hårväxt på ett snabbt och effektivt sätt utan att behöva raka dig var och varannan vecka? Då är en epilator det du ska satsa på. Den tar bort både långa och korta hårstrån och ger dig en mjuk och len känsla under en lång tid. Läs mer..

 

Skonsam och effektiv hårborttagning

En epilator tar bort hårstrån från roten och ger dig hårfri hud i upp till 4 veckor. Många epilatorer kan ta bort hårstrån som är så korta som 0,5 mm. Med små pincetter kommer den åt alla hårstrån och lämnar din hud mjuk och len.

Hur använder man en epilator?

För att mjuka upp huden så att hårstråna lättare kan dras upp kan det vara bra att ta ett bad eller en dusch. Därefter kan du exfoliera huden med en skrubbhandske så att huden är så slät som möjligt. Nu kan du börja epilera din hud, börja nerifrån och upp mothårs. Om din epilator är vattentät kan du använda den i badet eftersom vattnet hjälper till att hålla uppe hårstråna. Se annars till att din hud är torr och oljefri innan du börjar epilera. När du är klar kan det vara skönt att återfukta huden med en bra kräm eller lotion.

Epilera ansikte och kropp

Om du har oönskad hårväxt i ansikte så finns det speciellt utformade epilatorer för detta ändamål. Philips Satinelle Advanced kan användas både i ansiktet och på kroppen och har keramiska pincettplattor med mikroräfflor som fångar upp även de finaste hårstråna. Braun epilator, Silk-épil 9 SkinSpa är en 4-i-1-system som förutom att epilera, även exfolierar och vårdar din hud. Du får med två kroppsborstar och en rengöringsborste till ansiktet vilket förbättrar hudens lyster och tar bort orenheter, allt i ett! Vi har många olika modeller för dig att välja med så du kan garanterat hitta en epilator som passar just dig.

Köp din epilator online

Hos oss hittar du epilatorer från varumärken så som Braun, Philips och Remington. Är du osäker på vilken du ska beställa så kontakta vår kundservice som gärna står till hjälp. Beställ din epilator hos oss på CDON.COM för en snabb och trygg leverans!