Skäggtrimmers

Hos oss på CDON finner du en skäggtrimmer anpassad efter just dina behov. Är du på jakt efter ett bra budgetval med lång batteritid eller vill du investera i en skäggtrimmer i toppkvalitet med flera specialfunktioner? Oavsett vad du söker, kan vi på CDON erbjuda dig ett brett utbud med modeller i flera olika prisklasser. » Läs mer

 

En skäggtrimmer som förenklar din vardag

Ett välansat skägg är ett snyggt och elegant attribut som aldrig går ur mode. Men visst kan det vara mycket att tänka på när en ny skäggtrimmer ska inhandlas. Därför har vi på CDON.COM sammanställt ett antal punkter som kan vara bra att ha i åtanke inför ett köp av en rakapparat.

Vad ska jag tänka på vid köp av skäggtrimmer?

Har du också svårt att få till den perfekta tredagars-stubben eller är du less på alla avklippta hårstrån i handfatet? En modern skäggtrimmer har flera smarta funktioner som hjälper dig på vägen till det ultimata skägget.

Grym prestanda

Önskar du en exakt och jämn trimning, bör du se till att din rakapparat har extra tillbehör som en konturföljande kam, eller en stubbkam som är särskilt anpassad för trimning.

Prova olika längder för en look som passar dig

Fler längdinställningar gör att du kan variera din rakning. Längdinställningarna varierar från modell till modell, så se till att just din modell har den längdinställningen du är ute efter. Det kan vara allt från 1 till 18 mm.

Vattentålig skäggtrimmer

Vill du spara tid på morgonen är en vattentålig skäggtrimmer ett smart alternativ. Du kan då raka dig i duschen utan några problem, eller rengöra skäggtrimmern i vatten.

Maximal användarvänlighet

Allt fler moderna rakapparater har även ett inbyggt vakuumsystem. Systemet suger upp avklippta hårstrån och underlättar din trimning avsevärt.

Enkel att ha med på resan

Den laddningsbara skäggtrimmern har en typisk drifttid på ungefär 20 rakningar innan batteriet bör laddas igen. Fördelen med en batteridriven skäggtrimmer är att den är väldigt enkel att ta med när du är på resande fot.

Skäggtrimmer som är skonsam för din hud

Använd en rakapparat som har dubbelroterande skärhuvuden eller skärblad. Flera modeller har båda funktionerna. Dessa modeller är utformade för en enkel, nära och slät rakning och du slipper skärsår eller hudirritation.