Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Philips HX9911/13 Diamond Clean

Philips HX9911/13 Diamond Clean
Philips HX9911/13 Diamond Clean
Philips HX9911/13 Diamond Clean
Philips HX9911/13 Diamond Clean
2094 kr

Bevaka produktens pris

  • Smart och bekväm eltandborste med app
  • Inbyggd trycksensor
  • Brush sync anpassar automatiskt läget
  • Upp till 2 veckors användning på en laddning
  • Medföljande resefodral med USB-laddning

Vitare, hälsosammare tänder livet ut

Vitare tänder på bara 1 dag

  • Inbyggd trycksensor
  • Smart borsthuvudsidentifiering
  • 4 lägen, 3 intensitetsnivåer
  • Ansluten borstning utan krångel

Ta bort upp till 100 % fler fläckar* på bara tre dagarTa bort upp till 100 % fler fläckar på bara tre dagar

Bli av med ytfläckar och få ett vitare leende med borsthuvudet W3 Premium White. Borsthuvudets tätt packade borststråna är särskilt utformade för att tackla fläckar och det är kliniskt bevisat att det tar bort upp till 100 % fler fläckar på bara tre dagar.

Fläckar försvinner för ett vitare leendeFläckar försvinner för ett vitare leende

Klicka på borsthuvudet W3 Premium White för att ta bort ytfläckar och visa upp ditt vitaste leende. De tätt packade centrala fläckborttagningsstråna bleker tänderna från dag ett.

Påbörja och fortsätt med hälsosamma vanorPåbörja och fortsätt med hälsosamma vanor

DiamondClean 9000 ger dig den vägledning du behöver för att förbättra och upprätthålla sunda borstningsvanor mellan tandläkarbesök. Inbyggda smarta sensorer meddelar dig när du trycker för hårt, och genom att ansluta din borstningsupplevelse till Sonicare-appen får du en personlig statusrapport där du kan se dina förbättringar.

Anpassad borstningsupplevelseAnpassad borstningsupplevelse

DiamondClean 9000 levereras med Clean, White+, Gum Health och Deep Clean+ för att ta hand om dina borstningsbehov. Clean-läget är avsett för exceptionell daglig rengöring, White+ är för borttagning av fläckar, Gum Health ger en skonsam men effektiv rengöring för tandköttet och Deep Clean+ ger dig en uppfriskande djuprengöring. Tre intensitetsnivåer gör att du kan välja en högre inställning för en intensivare rengöring och en lägre inställning för känsligare munnar.

BrushSync väljer automatiskt det bästa läget för digBrushSync väljer automatiskt det bästa läget för dig

Smarta borsthuvuden ser till att du använder rätt läge och intensitet för bästa möjliga rengöring. Låt exempelvis säga att du använder borsthuvudet W3 Premium White. BrushSync-tekniken på DiamondClean 9000 synkar automatiskt borsthuvudet med White+-läget för att bleka dina tänder.

Låter dig veta om du trycker för hårt.Låter dig veta om du trycker för hårt.

Du kanske inte märker om du borstar för hårt, men det gör DiamondClean 9000. Om du använder för hårt tryck avger tandborsten ett pulserande ljud. Det är en påminnelse om att du ska låta borsthuvudet göra jobbet. 7 av 10 personer tyckte att den här funktionen hjälpte dem till en bättre tandborstning.

Lär dig när det är dags att byta ut borsthuvudenaLär dig när det är dags att byta ut borsthuvudena

Alla borsthuvuden slits ut med tiden, så håll ett öga på ditt borsthuvud för att se till att du fortfarande får en fantastisk rengöring. Vår BrushSync-teknik spårar hur länge du har använt borsthuvudet och hur hårt du har borstat. BrushSync-bytespåminnelsen på handtaget avger ett kort pipljud när det är dags att byta ut borsthuvudet.

Enkelt att ladda och stylaEnkelt att ladda och styla

DiamondClean 9000 kan användas i upp till två veckor med en enda laddning med regelbunden användning.

Ladda batteriet för upp till två veckors batteritidLadda batteriet för upp till två veckors batteritid

En full laddning räcker till två veckors regelbunden användning. Det lyxiga USB-resefodralet fungerar även som en laddare så att du kan ladda batteriet under resan. Placera tandborsten i fodralet och anslut det till en bärbar dator eller ett vägguttag. Dessutom ingår en hållare som håller borsthuvudet rent när du reser. När du är hemma använder du vårt eleganta laddningsglas som passar in i badrummet och även fungerar som ett vanligt tandborstglas för munsköljning efter tandborstningen. Ställ bara tandborste i glaset.

Beskrivning_1.png

Beskrivning_2.png

Beskrivning_3.png

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .