Rose Quartz Roller Ansiktspaket av White Lotus - Real rosenkvarts Massage Roller, rosenkvarts Gua Sha, Massage Cup, Certifierad Ekologisk Anti Aging Serum och Rengörare i en Traditionell Siden Fodrad Gåvobox

Rose Quartz Roller Ansiktspaket av White Lotus - Real rosenkvarts Massage Roller, rosenkvarts Gua Sha, Massage Cup, Certifierad Ekologisk Anti Aging Serum och Rengörare i en Traditionell Siden Fodrad Gåvobox
Tipsa en vän
1636 kr
fr 99 kr i mån.
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Fri frakt

Säljs av White Lotus Anti Aging

Mer från White Lotus Anti Aging White Lotus Anti Aging är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos White Lotus Anti Aging, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
 • Fri frakt
 • For Women
• Ger näring åt huden - Kristall Massage Roller och Rose Quartz Ansikts Gua Sha förbättra mikrocirkulationen, ökar lymfdränage, minska svullnader och eliminerar toxiner från huden • Bryter upp gammal bindväv - Cupping Massage använder Hög Kvalitets Silicon Massage Koppar för att hjälpa till att bryta upp gammal bindväv som ger ett yngre utseende i ansiktet • Jordförening Certifierat Ekologisk - Ett Ekologiskt Anti-Aging Serum och Organisk ansiktsrenare är både Certifierad Ekologisk och innehåller bara naturliga skönhetsingredienser som ginseng och grönt te olja • Rosenkvarts-Healing - Andligt en Rosenkvarts Massager är tänkt att främja kärlek, helande, medkänsla harmoni och emotionell hälsa • Gratis Instruktions Video - Av White Lotus Experter på att kombinera österländska skönhetsritualer med västerländskt resultat White Lotus Rosenkvarts, Jade Roller-Pack är unikt utformad för att tonen, öka hudens celler och kost och för att förbättra blodflödet till huden vilket resulterar i förbättrad hälso-och skönhetsbehandlingar. White Lotus rosenkvarts Ansiktsroller och Rose Gua Sha är noggrant hand-huggen och kontrolleras för att säkerställa högsta kvalitet grade A Rose Quartz Kristall används. White Lotus rosenkvarts Massager är aldrig kemiskt behandlas till skillnad från andra märken för att göra det lättare. Silicon cupping massage är principen om att lyfta huden dramatiskt för att öka cirkulationen. Det finns också bevis för att denna typ av massage kan bryta upp gammal stram bindväv som är en av de främsta orsakerna till att ansiktsformen förändras när vi åldras. Organtic Anti Aging serumet består av ekologiskt grönt te olja och ekologiska örter. Camellia sinensis eller Grönt te har varit vetenskapligt bevisat att regenerera hudceller. Ett gammalt recept för moderna tecken på åldrande. Det är certifierat ekologiskt och funkar även för veganer. Det gör den till en perfekt Gua Sha Olja och cupping massageoljan för att underlätta och förbättra ritual. Den ekologisk ansiktsrengöring gör att huden är ren innan man påbörjar massage. Det är certifierat ekologiskt och skonsamt mot huden för även de mest känsliga hudtyperna. Den 37 minuters långa instruktionsvideon innehåller Anthony Kingston som är en av grundarna av White Lotus. I denna delar han information och tekniker från sina 20 år i branschen. Videon täcker användningen av rosenkvarts Rose Quartz Ansikts Massage Rollern, gua sha och cupping som både är en ansiktsmassage för kroppen och ta bort bristningar och celluliter. Rosen Kvarts Kristaller och skönhetsprodukter presenteras i en vacker traditionell siden fodrad box. Det är den idealiska platsen att förvara produkterna, eller som den perfekta presenten! Vit Lotus har vårdat österländska skönhetsritualer i väst i nästan 20 år. Vit Lotus står bakom sina produkter med 100% och du kan lita på teamet om du har några frågor du kan ha.
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Varumärke White Lotus Anti Aging
Kön Kvinna
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 136 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (0 kr uppläggningsavgift, 0 kr aviavgift)
 • 606 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 334 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 190 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 99 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »