Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Satisfyer Pro 2 Next generation

-42%
Satisfyer Pro 2 Next generation
Satisfyer Pro 2 Next generation
Satisfyer Pro 2 Next generation
Satisfyer Pro 2 Next generation
Satisfyer Pro 2 Next generation
Satisfyer Pro 2 Next generation
Satisfyer Pro 2 Next generation
349 kr
Rekommenderat pris: 599 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-3 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av APOTEK365

Bevaka produktens pris

Satisfyer Pro 2 - En av de populäraste sexleksakerna för kvinnor! Satisfyers bjuder på en unik stimulans som är helt kontaktfri. Det är en tryckluftspulserande stimuleringsteknik som blivit så populär p g a sitt effektiva sätt att framkalla orgasmer. *Lätt att rengöra *11 program *Vattentålig (ej vattentät ) *Kroppssvänligt material *USB uppladdning *Plus- och minusknapp för att smidigt justera tryckvågornas intensitet. *Större silikonmunstycke för skönare känsla. *Lysande av/på-knapp. *Kraftfullare och tystare motor.  ( var av de 1:a - 2:a programmen är tystare )  *Kan användas under vattenytan. Många kvinnor upplever multipla och intensiva orgasmer när de använder denna klitorisstimulator. Placera munstycket över din klitoris och håll den där. Med hjälp av tryckvågor suger den klitoris på ett sensationellt skönt sätt som gör att blodflödet ökar. Oavsett om du gillar lätt eller mer intenstiv stimulering så kommer dess 11 intensitetlägen garanterat att tillfredställa dig. Det bästa av allt! Den är vattentålig och följer gärna med in i duschen eller i badkaret, tryckvågorna känns otroligt intenstiva. Använd gärna ett vattenbaserat glidmedel för att öka känslan ännu mer. Du laddar den smidigt med medföljande magnetiska USB-kabel kopplad till en laddare/charger ( OBS tänk på att en tryckluftspulserandemotor låter lite) 

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Leveransvillkor

Villkor för retur (avgift - Vi kan skicka en QR kod på sms eller Mail så att de bara kan gå till ett Postnord ombud för att skicka tillbaka paketet) Kunden står för returfrakten. Vi tar också ut en returavgift på 59:-.

Övriga villkor

Vi förbehåller oss rätten att reducera återbetalningsbeloppet om produkten hanterats i större utsträckning än vad som varit nödvändigt för att fastställa egenskaperna och funktionen. NPU - no pick-up fee - Vår avgift för ej uthämtat kolli är 100:-.

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.