Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Skinroller - Dermaroller - 1,5 mm
Skinroller - Dermaroller - 1,5 mm
Skinroller - Dermaroller - 1,5 mm

1 / 3

Skinroller - Dermaroller - 1,5 mm

99 kr

-50%

Rek pris. 199 kr
SPECIFIKATIONstorlek: 1,5 mmantal nålar: 540vikt: 80 gDerma Roller är en anordning för nålmesoterapi. Perfekt för olika kroppsbehandlingar - i ansiktet, magen, skinkorna, låren, huvudet etc.Det finns 540 rostfria n&ar
Läs mer
SPECIFIKATION

storlek: 1,5 mm
antal nålar: 540
vikt: 80 g
Derma Roller är en anordning för nålmesoterapi. Perfekt för olika kroppsbehandlingar - i ansiktet, magen, skinkorna, låren, huvudet etc.

Det finns 540 rostfria nålar på rullen. Tar perfekt bort död hud samtidigt som den stimulerar hudens regenerering. Det är effektivt i kampen mot celluliter. Det hjälper till att ta bort rynkor, ärr, hudbristningar och fåror. Effekterna är synliga efter den första applikationen!

Varför välja Derma Roller?
förbättrar ansiktsdrag
intensivt och långsiktigt regenererar
förbättrar hudens elasticitet, färg och återfuktning
utjämnar ärr och rynkor
minskar celluliter
minskar skallighet
Hur fungerar det?
Under punktering stimuleras huden att regenerera, vilket i slutändan förbättrar dess tillstånd och kollagenproduktionen ökar.

Använda sig av:
Hemma rekommenderas att du använder enheten inte mer än en behandling var tredje vecka (frekvensen av behandlingarna bör anpassas till hudtypen - dermatologisk konsultation rekommenderas). När du väljer kosmetika för användning efter hudprickning bör individuella överväganden (allergier, intolerans mot olika ingredienser) beaktas - det rekommenderas att du kontaktar en hudläkare i förväg för att välja rätt ämne.

Varningar:
Efter att ha använt enheten, undvik överdriven exponering av huden för solen i cirka 1 vecka (det rekommenderas att använda en kräm med ett högfaktorfilter, t.ex. 50+). Före och efter varje användning av enheten måste Dermaroller desinficeras och förvaras på en steril plats.

1. Sterilisera enhetens nålar.

2. Använd en närande hudkräm och rulla huden 4-5 gånger.

3. Rulla huden med enheten i mer än tre riktningar, t.ex. uppåt + höger-vänster + diagonalt och tillbaka.
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .