Hårolja & Hårserum

Ta hand om ditt hår med en vårdande hårolja. Ge ditt hår den näring och vård den behöver och upplev friskare hår med mer glans i. På CDON har vi håroljor & hårserum av flera kända märken som Björn Axen, MoroccanOil och Redken. Läs mer...
 

Näring och vård

Det finns många olika håroljor till olika slags hår. Vilket passar dig beror på din hårtyp, om du har färgat håret och hur slitet det är. Vi har håroljor som är mjukgörande och fulla med vitaminer och nyttiga fetter som till exempel Omega 6. Oljor som hjälper mot frissigt hår och tämjer det, och oljor som reparera skadat hår. Skillnaden mellan hårolja och hårserum är att oljan tränger sig in på djupet och ger näring, det är inte till för styling. Hårserum skyddar håret från yttre påverkan såsom värmeverktyg och sol och kan användas till styling.

Användning

MoroccanOil är ett känt märke som gör exklusiva håroljor som vårdar och ger glans till håret. Den kan användas till vård, styling och efterbehandling. Oljan innehåller arganolja som är antioxidantrik och ger näring till håret.

Med håroljor gör en liten del mycket, så det räcker med ungefär två pumpar till ditt hår. Applicera på handdukstorkat hår från mitten av håret enda ner till topparna och föna sedan eller låt torka. Applicera på torrt hår om du vill kontrollera hårets frissighet, vårda dina kluvna toppar och göra håret slät.