Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Stärkande kräm Shiseido 27161 (200 ml) (Refurbished A+)
Stärkande kräm Shiseido 27161 (200 ml) (Refurbished A+)
Stärkande kräm Shiseido 27161 (200 ml) (Refurbished A+)

1 / 3

Stärkande kräm Shiseido 27161 (200 ml) (Refurbished A+)

331 kr

-21%

Rek pris. 421 kr
Vill du ha de bästa produkterna för skönhetsvård i ditt hem med bästa kvalitetsprodukter till superpris? Bli inte utan Stärkande kräm Shiseido 27161 (200 ml) (Refurbished A+)!Kvantitet: 200 mlRENOVERADE PRODUKTER: Dessa är produkter som har returnera
Läs mer

Vill du ha de bästa produkterna för skönhetsvård i ditt hem med bästa kvalitetsprodukter till superpris? Bli inte utan Stärkande kräm Shiseido 27161 (200 ml) (Refurbished A+)!


  • Kvantitet: 200 ml
RENOVERADE PRODUKTER: Dessa är produkter som har returnerats under en återkallnings- eller utställningsperiod, och som ibland har använts för tester. Vissa säljs med en något skadad förpackning eller med en synligt öppen originalförpackning. Alla produkter har granskats, har den officiella garantin för varumärket och fungerar perfekt. Beroende på deras skick klassificeras de enligt följande:
  • A + / Oklanderlig: Produkter i oklanderligt skick vars originalförpackning kan vara öppen eller ersatt av en annan i mycket gott skick.
  • A / Som Ny: Produkter i perfekt skick som nya, vars originalförpackning kan vara öppen eller en aning skadad eller har ersatts av en annan.
  • B / Mycket Bra: Produkter i mycket gott skick, med eventuella små skönhetsfel, som fungerar perfekt och vars originalförpackning kan vara öppen eller en aning skadad.
  • C / Bra Skick: Produkter i gott skick, med möjliga skönhetsfel, som fungerar perfekt och vars originalförpackning kan vara öppen eller en aning skadad.
  • D / Felfri: Produkter i felfritt skick, med möjliga skönhetsfel eller som saknar något tillbehör, som fungerar perfekt och vars originalförpackning kan vara öppen eller en aning skadad.
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .