Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Viking Fiskarsmorning, lädervax,  2GO MOUNTAIN DUBBIN
Viking Fiskarsmorning, lädervax,  2GO MOUNTAIN DUBBIN

1 / 2

Viking Fiskarsmorning, lädervax, 2GO MOUNTAIN DUBBIN

79 kr
2GO MOUNTAIN DUBBIN (samma produkt som klassiska VIKING FISKARSMORNING)Färg: mörk naturfärgadVälkänd och beprövad produkt som funnits i urminnes tider. Gör läderskorna mjuka och vattentäta mm. Viking
Läs mer
2GO MOUNTAIN DUBBIN (samma produkt som klassiska VIKING FISKARSMORNING)

Färg: mörk naturfärgad

Välkänd och beprövad produkt som funnits i urminnes tider. Gör läderskorna mjuka och vattentäta mm. 

Viking Fiskarsmorning är den blå välkända stålburken som du har kunnat köpa i princip alla livsmedelsbutiker och i den breda diversehandeln. Vi skulle våga påstå att det troligen är Sveriges met kända och sålda vax genom tiderna. Varför undra du kanske? Vad får man egentligen för 69 kr idag. Svaret är: mycket vax för pengarna.  

2GO Mountain Dubbin är en identisk produkt med Viking Fiskarsmorning (som inte tillverkas längre) tillika vårt billigaste vax, eller kanske snarare det mest prisvärda. Eftersom det finna många olika kunder med olika behov av olika vax till olika läderprodukter lagerhåller vi ett tiotal vax i vårt sortiment på CDON, i ett prisspann mellan 69 och 169 kr från varumärken som Fatbear, Crispi, Gold Quality, Nikvax, Crispi, BioProline, Fibertec, Goodstep etc. Ta en titt på dessa om du önskat ett mörkare/ljusare, ett orgniskt, ett animalisk, ett flytande, ett för grovt inolja läder, ett som lämpar sig kläder, handskar, acessoaerer, eller ett vax som har en större volym om det går åt mycket.

Om 2GO Mountain Dubbin
2GO Mountain Dubbin är ett långtidsverkande impregneringsmedel för grövre skor och kängor i läder som utsätts för mycket tuffa förhållande och ger ett kraftigt skydd mot väta skor i läder (passar även till oljad/vaxad nubuck). Den går ej att putsa upp till glans och ljust läder mörknar något vid behandling. Används därför till matta, oljiga och vaxande lädertyper. 

Specifikation: 

  • Innehåll: ( Polyetylen, paraffin) Mineralolja, högraffinerad Lacknafta 
  • Ger effektiv uppmjukning och god vattenresistens åt grövre skor och kängor. 
  • Passar till matta oljiga och förvaxade läderskor (Kan även användas till oljad och vaxad nubuck)
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .