Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Yoogan Badskor 39-41 Svart

Yoogan Badskor 39-41 Svart
Yoogan Badskor 39-41 Svart
89 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    2-3 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av 24.se

Bevaka produktens pris

Ont i fötterna på steniga stränder? Ett par badskor krävs när man ska bada i vattnet på steniga stränder. Passar perfekt till dig som ska på utlandsresa. Badskorna kan du ha på dig både när du vandrar längs steniga stränder och när du ska ut och bada där det är klippiga och vassa bottnar. De skydda dessutom mot vassa föremål i vattnet, tex. om du trampar på vassa havstulpaner som ofta etablerat sig på stenar. Badskorna är jättebra för att få bättre fäste på ojämna och halkiga stenar, passar extra fint för den äldre generationen.

Skorna har en god permeabilitet, dvs. är andningsbara, lätta, elastiska, mjuka och flexibla. De är enkla att dra på och av. Vattenskorna är gjorda av polyester och sulan har ett antihalkskydd. Passar alla fötter (unisex), men finns att beställa i olika storlekar. Rengöres lätt med varmt vatten (ingen strykning rekommenderas).

Ett par svarta badskor / strandskor / vattenskor / våtskor / badtofflor i strl 39-41.

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .