Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

  • Digital Produkt

Mass Effect™ Legendary Edition

1 / 1

Mass Effect™ Legendary Edition

599 kr
Rek pris. 603 kr
En enda person står mellan mänskligheten och dess största hot någonsin. Återupplev legenden om Commander Shepard i den älskade Mass Effect-trilogin med Mass Effect™ Legendary Edition. Innehåller grundinnehållet för en spelare och mer än 40 DLC från
  • Action, Roleplaying, First person shooter
  • PC Download
Läs mer

En enda person står mellan mänskligheten och dess största hot någonsin. Återupplev legenden om Commander Shepard i den älskade Mass Effect-trilogin med Mass Effect™ Legendary Edition. Innehåller grundinnehållet för en spelare och mer än 40 DLC från Mass Effect, Mass Effect 2 och Mass Effect 3, inklusive kampanjvapen, rustningar och paket – ommastrat och optimerat för 4k Ultra HD.

ÅTERUPPLEV DEN FILMISKA BERÄTTELSEN

Mass Effect™ Legendary Edition innehåller grundinnehållet för en spelare från alla tre spelen och mer än 40 DLC, med mer än 100 timmars innehåll i samma berättelse. Upplev ett fantastiskt rikt och detaljerat universum i snygg, detaljerad grafik.

REFLEKTERA ÖVER DINA VAL

Dina val följer med dig genom de olika spelen. De val du gör styr hur det går i dina uppdrag, relationer och strider. Till och med hur det går för galaxens öde.

UPPLEV LEGENDEN OM SHEPARD

Skapa och anpassa en egen karaktär med utseende, färdigheter och vapen. Led sedan en elitstyrka genom en ärrad galax.

OMMASTRAT INNEHÅLL

Ta kommandot över Normandy, sätt ihop din besättning och gör dig beredd på ett oförglömligt äventyr i den här kritikerrosade spelserien. Spela igenom enspelarupplevelsen i alla tre Mass Effect-spelen med mer än 40 DLC, kampanjvapen, rustningar och paket.

OMMASTRAT GRUNDLÄGGANDE INNEHÅLL

Här finns välkomna förenklingar och förbättringar som en startskärm för alla tre spelen, bättre prestanda, förbättrad spelmekanik, stöd för handkontroll på PC med mera.

YTTERLIGARE FUNKTIONER OCH FÖRBÄTTRINGAR

Återupplev den filmiska berättelsen i förbättrad 4K-grafik. Inklusive moderna grafiska uppdateringar till användargränssnitt med mera.

FÖRBÄTTRINGAR AV MASS EFFECT 1

Upplev allt du älskade i det första Mass Effect-spelet, men med bättre sikte, gruppstyrning och kamera. Någon mer förbättring? Tja, det har nog aldrig varit roligare att utforska med sin Mako

  • Genre
    Action Roleplaying First person shooter
  • Format
    PC Download
0
Bli den första att skriva en recension