Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

  • Digital Produkt

The Sims™ 4 Bust the Dust Kit
The Sims™ 4 Bust the Dust Kit
The Sims™ 4 Bust the Dust Kit
The Sims™ 4 Bust the Dust Kit

1 / 4

The Sims™ 4 Bust the Dust Kit

59 kr
The Sims™ 4 Dammråttekit Damma av dammsugaren och städa i The Sims™ 4 Dammråttekit*! Dammet samlas på hög och lockar dammråttor och otäcka smutsbestar till simmarnas hem. Bli av med snusket genom att städa, eller välj ett stökigare liv. Besegra sys
  • Simulator, Tillägg
  • PC/Mac Download
Läs mer

The Sims™ 4 Dammråttekit

Damma av dammsugaren och städa i The Sims™ 4 Dammråttekit*! Dammet samlas på hög och lockar dammråttor och otäcka smutsbestar till simmarnas hem. Bli av med snusket genom att städa, eller välj ett stökigare liv. Besegra sysslorna med nya bonuseffekter och belöningar för varje dammnivå, dammsugare som vapen i kampen, och ambitioner som rör renlighet.

UTVALT INNEHÅLL:

UNDVIK DAMMSAMLINGAR - Det börjar som ett lager av damm som sedan byggs upp till högar och får eget liv! Om simmarna inte städar går deras hem med tiden från rena till dammiga och slutligen snuskiga.

SNYGGA TILL DIG - Utforska två nya ambitioner! Skinande perfektion-simmar låter inte ett enda dammkorn ligga, medan Skönt snuskiga simmar älskar att låta skiten växa.

STÄDNING SUGER - I byggläget hittar du stora dammsugare och handdammsugare som hjälper dig i kampen mot det växande dammet. Gör simmarnas hushållsarbete lättare – och roligare! Barnen kan också hjälpa till.

* KRÄVER THE SIMS 4 (SÄLJS SEPARAT) OCH SAMTLIGA SPELUPPDATERINGAR. FÖR PC: SE DE LÄGSTA SYSTEMKRAVEN FÖR PAKETET.

  • Genre
    Simulator Tillägg
  • Format
    PC/Mac Download
0
Bli den första att skriva en recension