Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

  • Digital Produkt

The Sims™ 4 Styla ditt drömhus Game Pack

1 / 1

The Sims™ 4 Styla ditt drömhus Game Pack

199 kr
Rek pris. 201 kr
Förverkliga dina klienters fantasier i The Sims™ 4 Styla ditt drömhus Game Pack*! Varje hem är fullt av oförverkligad potential och det är bara du som kan förvandla det från trist till "javisst". Om du vill bygga upp ditt yrkesmässiga anseende bör d
  • Tillägg
  • PC/Mac Download
Läs mer

Förverkliga dina klienters fantasier i The Sims™ 4 Styla ditt drömhus Game Pack*! Varje hem är fullt av oförverkligad potential och det är bara du som kan förvandla det från trist till "javisst". Om du vill bygga upp ditt yrkesmässiga anseende bör du ta reda på vad varje sim gillar och ogillar innan du börjar designa, sedan kan du ge varje klient den perfekta renoveringen. När du gjort det du är bäst på är det bara att förbereda dig på klientens förbluffade min efter den stora presentationen!

UTVALT INNEHÅLL

Lär känna dina klienter
Varje jobb kräver en personlig touch. Det handlar inte bara om klienternas behov, utan även om deras preferenser och budget. Vilka färger gillar de? Blir de inspirerade av musik? Vilka hobbyer har de? Om du vill ha lysande recensioner måste du tänkta på allt det här när du skräddarsyr din design.

Renovera, inred, gör om
Oavsett om det gäller att fräscha upp ett enstaka rum, göra om en hel tomt eller renovera ett affärsutrymme, så är ditt mål att göra dina klienter nöjda. Du ansvarar för alla detaljer. Nu finns det flexibla möbler som sektionssoffor, modulhyllor och inbyggda spishällar och ugnar, som ger fler tankvärda val än någonsin.

Den stora presentationen
När projektet är färdigt, visar du upp det! Förhoppningsvis lockar ditt arbete fram glädjetårar i stället för tårar av besvikelse. Presentera resultatet och se hur klienterna reagerar på sin personliga husmakeover, med foton från före och efter. Förändra liv genom att förändra rum!

*KRÄVER THE SIMS 4 (SÄLJS SEPARAT) OCH SAMTLIGA SPELUPPDATERINGAR. SE DE LÄGSTA SYSTEMKRAVEN FÖR PAKETET.

  • Genre
    Tillägg
  • Format
    PC/Mac Download
0
Bli den första att skriva en recension