Köp Assassin's Creed Unity

Paris, 1789. Franska revolutionen har förvandlat den en gång så magnifika staden till ett fruktansvärt slagfält. Kullerstensgatorna har färgats röda av blod från borgare som vänt sig mot den förtryckande aristokratin, och nationen håller på att slitas sönder inifrån. En ung man vid namn Arno ger sig ut på ett otroligt äventyr för att ta reda på vilka krafter som ligger bakom revolutionen. Hans sökande leder honom rakt in i en hänsynslös kamp om nationens öde, och förvandlar honom till en äkta mästerlönnmördare.

Assassin's Creed Unity

Förbokningserbjudande – Assassin’s Creed Unity


Förhandsboka Assassin’s Creed Unity och få ”Prussian Pack”, ”Musketeer Pack” och ”Shooter Pack”  som ger dig följande:
  • Prussian Waistcoat
  • The Maple Hunting Rifle
  • Siege of Maastricht Hood
  • Spanish Cup Hilt Rapier
  • Leipzig Regiment Hood
  • Over Under Pistol

Assassin's Creed Unity - Lös uppdrag på ditt sätt

I denna gameplay trailer får vi se hur stor frihet vi erbjuds i Assassin's Creed Unity.
Vill du smyga i skuggorna och vara osynlig eller vill du svinga svärd eller yxa för att nå ditt mål?
I Assassin's Creed Unity är valet ditt, spela som du själv vill och anpassa din karaktär efter din egen spelstil.

Assassin's Creed Unity - Andra världskriget?

Kolla in denna mystiska trailer för Assassin’s Creed Unity där vi får se hur Arno plötsligt finner sig i vad som ser ut att vara 40-talets paris. Det ska bli mycket spännande att se vart detta leder och vi längtar så klart till release!

Assassin’s Creed Unity – Heist uppdrag

I denna typ av sammarbetsuppdrag i Assassin’s Creed Unity  är det spelarnas uppgift att infiltrera hårt bevakade platser för att komma åt en skatt, stjäla den och ta sig därifrån utan att bli upptäckta. Om man lyckas så belönas man med resurser för uppgradera sin karaktär.

Dessa uppdrag är något nytt för assassin’s Creed serien och det ska bli väldigt spännande att se vad mer Unity har att erbjuda oss.

Assassin's Creed Unity – En ny början

Vi ser alla fram emot nästa del av Assassin’s Creed spelen. Nyligen uttalade sig Creative Director  Alex Amancio om att Assassin’s Creed Unity utgör en ny start för spelserien. De nutida spelsekvenserna som vi är vana vid genom tidigare Assassin’s Creed spel kommer att få ett helt nytt sammanhang.

Han hävdar också att det de gör med Assassin’s Creed Unity verkligen är en början i denna nya cykel av Assassin’s Creed spel.

2014-08-09