Köp Call of Duty Advanced Warfare

Kasta dig in på framtidens slagfält med Call of Duty: Advanced Warfare. Utvecklarna på Sledgehammer Games har överträffat sig själva med nya COD: Advanced Warfare – det första spelet i serien för den nya generationens spelkonsoler Xbox One och PS4. Spelet finns även för PC, Xbox 360 och PS3.
Läs mer
Call of Duty Advanced Warfare

Call of Duty Advanced Warfare

Call of Duty: Advanced Warfare - Information

COD: Advanced Warfare utspelar sig i en trovärdig nära framtid, där ny teknologi möter nuvarande taktik, vilket ger upphov till en helt ny typ av strider. I den här välgenomtänkta framtidsvisionen har privata arméer blivit dominerande och anlitas av en betydande andel av världens nationer som outsourcar sina militära behov.

Det här får långtgående konsekvenser och omdanar såväl gränser som krigets lagar och regler. I händelsernas centrum står Jonathan Irons, som gestaltas av Oscarvinnaren Kevin Spacey i både röst och utseende, som är grundare och VD i världens största arméföretag – eller Private Military Corporation (PMC) – Atlas Corporation.

Kraftfulla exoskelett förändrar, förstärker och förbättrar den nya soldatens alla egenskaper och innebär ett slut för specialisering inom militären. Istället kan alla soldater anpassas efter behov, vilket naturligtvis också är en genomgående och viktig komponent i spelet. Spelaren får tillgång till helt nya möjligheter vad gäller spelmekanik och rörelse i ett First Person Shooter (FPS)-spel.

Rent tekniskt drar Call of Duty: Advanced Warfare nytta av all grafikkraft i PlayStation 4, Xbox One eller i din PC, vilket resulterar i det snyggaste spelet hittills i serien. För entusiasten finns även en specialutgåva av spelet, Atlas Limited Edition, som innehåller ett antal extra såväl digitala som fysiska produkter. Det digitala innehållet består av extra vapen, exoskelett m.m., men du får även med en särskild manual med konceptbilder från utvecklaren Sledgehammer Games och tips som förbättrar dina möjligheter att överleva på framtiden slagfält.
Call of Duty Advanced Warfare – Vad är Day Zero Edition

Day Zero Edition är ett erbjudande som gäller för samtliga versioner av Call of Duty Advanced Warfare så länge man förhandsbokar spelet innan 31/10-2014 Erbjudandet dig möjligheten att spela Call of Duty Advanced Warfare en dag innan den officiella releasedagen samt in-game föremål  Call of Duty Advanced Warfare

Day Zero Edition innehåller:

•    Tidig tillgång till Advanced Warfare
•    2 st in-game vapen, AK-12G Assault Rifle och Crossbow-B2
•    Gå snabbt upp i level med en hel dag av dubbel XP den 3 november.

Call of Duty: Advanced Warfare - Ny Trailer

Kolla in den senaste trailern för Call of Duty Advanced Warfare! Vi får en inblick i storyn och multiplayern samt ett nytt spelläge, ”Exosurvival” som innebär att spelare ska sammarbeta för att besegra våg efter våg av fiende soldater som blir svårare och svårare.

Trailern är mäktigt actionpackad och Call of Duty Advanced Warfare ser ut att bli vinterns multiplayerupplevelse.

Call of Duty Advanced Warfare – Mer avancerad Multiplayer

Med den nya “boost dodge” mekaniken får spelaren möjlighet att snabbt sätta sig i skydd eller titta fram för att leverera dödliga skott mot sin motståndare. ”Boost” går även att använda för att snabbt ta sig fram till sina fiender för att göra sig kvitt dem i närstrid.

Call of Duty Advanced Warfare lär bli minst lika actionspäckat som sina föregångare och vi kan knappt vänta tills vi får sätta tänderna i det.

Call of Duty Advanced Warfare Exo

Call of Duty Advanced Warfare – Exoskelett

Call of Duty Advanced Warfare utspelar sig i en framtid där våra teknologiska framgångar gjort våra militära tillgångar oerhört kraftfulla. Exoskelett är en sådan tillgång och ett potent vapen att använda i kampen mot fiender.

Call of Duty Advanced Warfare ger dig genom exoskelettet en helt ny upplevelse av det framtida slagfältet. Du är snabbare, mer uthållig och mer medveten om din omgivning än någonsin tidigare. Använd speciella förmågor som Boost jumps och aktiv kamouflage för att ge dig en fördel på slagfältet. 
Call of Duty Advanced Warfare erbjuder detta i alla spellägen och vi kan bara föreställa oss hur dessa nya förmågor kommer att te sig i multiplayer. 
2014-05-05

COD Advanced Warfare – Upggraderingar i kampanj-läge

I tidigare Call of Duty spel har spelare alltid haft möjligheten att uppgradera sina karaktärer i takt med att de samlat ihop erfarenhetspoäng dock alltid i flerspelar-läget.

I Call of Duty Advanced Warfare vill man ge kampanjen ett återspelningsvärde genom att lägga till ett uppgraderingssystem samt samlingsobjekt i form av ljudloggar.