Call of Duty Modern Warfare

Förhandsboka Call of Duty Modern Warfare Playstation 4 Förhandsboka Call of Duty Modern Warfare Förhandsboka COD Modern Warfare och spela som den klassiska Captain Price i COD Black Ops 4 Blackout. Koderna kommer skickas ut en gång i veckan

Call of Duty, ofta förkortat CoD, är en spelsserie av förstapersonsskjutare utgivna av Activision.

Det första spelet i serien släpptes till PC 2003 och serien har sedan dess expanderat till konsoler. Många spinoff-spel har också släppts. De flesta spelen utspelar sig under historiska perioder, såsom andra världskriget och kalla kriget, medan den så kallade Modern Warfare-serien utspelar sig i modern tid och Black ops 3 och Infinite Warfare utspelar sig i framtiden.

Call of Duty: Modern Warfare

Modern Warfare

Call of Duty Modern Warfare Multiplayer Trailer


Nog känns det som ett Call of Duty spel när vi i trailern får se vapen och explosioner till toner av Metallica. 

Se trailern för COD Modern Warfare där vi som vanligt bjuds på actionröj, elitsoldater och krutrök.

                   

Call of Duty Season Pass

Call of Duty DLC

Alla Call of Duty Spel

 

Merchandise

Black Ops 4

Peter Stormare för Call of Duty Black Ops 4

Se Peter Stormare i den senaste trailern från Call of Duty Black Ops 4. 

Missa inte denna trailer och få en liten inblick i de nya kartorna i COD BO4.

              

COD Black Ops 4 - Multiplayer

Call of Duty Black Ops 4 går djupare än någonsin tidigare med en riktig känsla av multiplayer, där spelarna får utforska specilialisternas värld - vem de är, varför de existerar och vilka strider de ska bekämpa tillsammans.Nya COD Black Ops 4 är en realistisk, smutsig kamp och i kombination med nya nivåer av anpassning och taktisk gameplay, nya vapen och kartor får Black Ops 4 den ultimata multiplayer-upplevelsen                      

WWII

Call of Duty: WWII - Nazi Zombies

Call of Duty: WWII Nazi Zombies är ett orginellt skrämmmande samarbetsläge som har en ny hemsk skräckhistoria för Call of Duty zombies fans.

Ingenting är som det verkar vara i den här zombieskräcken, en mörk och otrevlig handling där en arme av de döda släpps lös.

Call of Duty: WW2 – Multiplayer Trailer

Kolla in Multiplayer trailern för Call of Duty: WW2 där vi får se mängder av olika slagfält samt flera olika vapen som kommer att finnas tillgängliga vid release, bland annat eldkastare, ljuddämpade vapen samt en hint om att man kanske kan använda 2 pistoler samtidigt.

Infinity Warfare

Call of Duty: Infinite Warfare

Call of Duty: Infinity Warfare – Utkämpa krig i rymden

Årets upplaga av Call of Duty utspelar sig längre in i framtiden än något spel innan. Call of Duty: Infinity Warfare utvecklas av Infinity Ward som tidigare gjorde Modern Warfare-spelen och Ghosts och utspelar sig lika mycket på jorden som i rymden. För i Call of Duty: Infinity Warfare kan du hoppa in i ett rymdskepp och fortsätta kampen i den svarta oändligheten.
Spränga enorma kryssare, jaga fienderna i enorma astroidfält och landa på exotiska planeter. Den 4 november släpps Call of Duty: Infinity Warfare till Playstation 4, Xbox One och PC.

Läs mer från Eurogamer.se här

Call of Duty: Infinity Warfare – Missa inte releasetrailern

Den 4 november släpps äntligen Call of Duty: Infinity Warfare till Playstation 4, Xbox One och PC. Och den här gången ger vi oss in i framtiden. Glöm de mesiga robotarna och vapnen i Call of Duty: Advanced Warfare för nu kan vi kontrollera ordentliga rymdskepp och kriga på främmande planeter.
I framtiden har alla jordens länder enats för att kolonisera rymden, men problem uppstår när en motståndsrörelse sätter sig i vägen. I Call of Duty: Infinity Warfare blir det ditt uppdrag som rymdpilot att sätta stopp för kriget en gång för alla.

Läs mer från Eurogamer.se här