Call of Duty: Infinite Warfare

Call of Duty: Infinite Warfare Legacy Edition - Inkl Modern Warfare Remastered

Call of Duty: Infinite Warfare

Call of Duty: Infinite Warfare

Call of Duty: Infinity Warfare – Utkämpa krig i rymden

Årets upplaga av Call of Duty utspelar sig längre in i framtiden än något spel innan. Call of Duty: Infinity Warfare utvecklas av Infinity Ward som tidigare gjorde Modern Warfare-spelen och Ghosts och utspelar sig lika mycket på jorden som i rymden. För i Call of Duty: Infinity Warfare kan du hoppa in i ett rymdskepp och fortsätta kampen i den svarta oändligheten.

Spränga enorma kryssare, jaga fienderna i enorma astroidfält och landa på exotiska planeter. Den 4 november släpps Call of Duty: Infinity Warfare till Playstation 4, Xbox One och PC.

Läs mer från Eurogamer.se här

Call of Duty: Infinity Warfare – Missa inte releasetrailern

Den 4 november släpps äntligen Call of Duty: Infinity Warfare till Playstation 4, Xbox One och PC. Och den här gången ger vi oss in i framtiden. Glöm de mesiga robotarna och vapnen i Call of Duty: Advanced Warfare för nu kan vi kontrollera ordentliga rymdskepp och kriga på främmande planeter.

I framtiden har alla jordens länder enats för att kolonisera rymden, men problem uppstår när en motståndsrörelse sätter sig i vägen. I Call of Duty: Infinity Warfare blir det ditt uppdrag som rymdpilot att sätta stopp för kriget en gång för alla.

Läs mer från Eurogamer.se här