Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Grand Theft Auto V (GTA 5)

1 / 1

Grand Theft Auto V (GTA 5)

(19 recensioner)
279 kr
Rockstar Games kritikerrosade spel, Grand Theft Auto V, är ute till PlayStation 4 och Xbox One.En ung gatutjuv, en före detta bankrånare och en livsfarlig psykopat blir inblandade i en härva med den undre världen, amerikansk
 • Action, Äventyr
 • Playstation 4
Läs mer
Rockstar Games kritikerrosade spel, Grand Theft Auto V, är ute till PlayStation 4 och Xbox One.

En ung gatutjuv, en före detta bankrånare och en livsfarlig psykopat blir inblandade i en härva med den undre världen, amerikanska regeringen och underhållningsindustrin. Enda sättet att överleva är genom ett antal farliga stötar i en skoningslös stad där de inte kan lita på någon, minst av allt varandra.

Grand Theft Auto V till PlayStation®4 och Xbox One innehåller stora visuella och tekniska uppgraderingar för att göra Los Santos och Blaine County mer uppslukande än någonsin. Utöver längre renderingsavstånd och 1080p-upplösning i 30 bilder per sekund kommer spelare att uppleva en rad andra tillägg och förbättringar:

 • Nya vapen, fordon och aktiviteter
 • Utökat djurliv
 • Tätare trafik
 • Nytt växtlighetssystem
 • Förbättrade skade- och vädereffekter, och mycket mer

Grand Theft Auto V till PlayStation®4 och Xbox One innehåller ett helt nytt FPS-läge som ger spelare chansen att utforska den otroligt detaljerade världen i Los Santos och Blaine County på ett helt nytt sätt i både storyläget och Grand Theft Auto Online.
 
För att belöna trogna Grand Theft Auto V-spelare som återvänder till nyare, mer detaljerade versioner av Los Santos och Blaine County har Rockstar Games en rad olika exklusiva föremål framtagna speciellt för dessa spelare – alla anslutna till aktiviteter utvecklade speciellt för att de ska kunna uppleva spelets enorma värld på nya och spännande sätt.

Grand Theft Auto V till PlayStation®4 och Xbox One innehåller även ett förbättrat radioutbud med över 150 nya låtar och DJ-remixar i spelets 17 radiostationer.

Förbättringarna till Grand Theft Auto Online inkluderar utökat spelarantal, med upp till 30 spelare online till PlayStation®4 och Xbox One. Alla existerande speluppdateringar och allt Rockstar-skapat innehåll sedan lanseringen av Grand Theft Auto Online kommer även att finnas tillgängligt till PlayStation®4 och Xbox One, och det kommer mer.

Existerande spelare kommer att kunna överföra sina Grand Theft Auto Online-karaktärer och -framsteg från PlayStation 3 eller Xbox 360 till PlayStation®4 eller Xbox One. Besök rockstargames.com/V/bonuscontent för mer information om tillgång till exklusivt innehåll för återvändande spelare.
Upptäck mer inom Spel Alla spel
 • Expansionspaket
  Nej
 • Genre
  Action Äventyr
 • Format
  Playstation 4
 • EAN
  5026555424264

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .