Tillbaka till toppen
Lego Worlds

1 / 1

Lego Worlds

(3 recensioner)
199 kr
Bygg och utforska unika världar Spela tillsammans Bege dig till en unik, procedurgenererad värld som helt består av LEGO-klossar och använd dina kreativa drag för att lämna ditt avtryck på den. LEGO Worlds bjuder in dig till att utforska
  • Action
  • Playstation 4
Läs mer

Bygg och utforska unika världar

Spela tillsammans

Bege dig till en unik, procedurgenererad värld som helt består av LEGO-klossar och använd dina kreativa drag för att lämna ditt avtryck på den.

LEGO Worlds bjuder in dig till att utforska det outforskade och forma om det efter eget behag. Du kan fritt manipulera terrängen omkring dig, flytta klossar eller lägga till nya för att skapa dina egna områden, lägga till förbyggda byggnader eller till och med ge upphov till din egna kolossala LEGO-bergskedja, antingen på egen hand eller med en vän.

Ge liv åt din nyskapade värld med anpassningsbara karaktärer och varelser – såsom björnar eller drakar – som kommer interagera med dig och miljön runt omkring dem för att skapa ett leva LEGO-ekosystem.

När du är redo för längre upptäcktsresor kan du bygga fordon som motorcyklar och helikoptrar för att röra dig snabbare och leta efter gömda skatter som finns spridda över hela din värld.

Dela din värld med en vän så de kan utforska den, eller så kan du besöka deras värld istället och hjälpa dem utforska den.

Expansionspaket Nej
Genre Action
Format Playstation 4
EAN 5051895409220
N

Nadja

För ett år sedan

Son på 5 år nöjd över sin julklapp

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

A

Anonym

För 5 år sedan

...

A

Anonym

För 5 år sedan