Mass Effect 3 Classics (Xbox 360)

Mass Effect 3 Classics
 • Vuxenklassificeringen används när våldet når en nivå där det rör sig om grova våldsskildringar eller innehåller inslag av särskilda typer av våld. Grovt våld är det som är svårast att definiera eftersom det i många fall kan vara väldigt subjektivt, men i allmänna ordalag kan det klassificeras som våldsskildringar där tittaren känner avsmak.
 • Online Game.
Tipsa en vän
149 kr Tillfälligt slut

-25%

Ord. pris 199 kr

Säljs av CDON.COM

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Inte alla kommer att överleva. Den uråldriga utomjordiska rasen "Reapers", har startat en fullskalig attack och de lämnar död och förödelse där de drar fram. Jorden har erövrats, galaxen står på randen till total förgörelse och du är den enda som kan stoppa dem. Priset för att misslyckas är högt - total utplåning. Du är Commander Shephard, en karaktär som du kan forma till din egen avbild.


Du styr händelseförloppet, vilken planet du kommer att rädda från att utplånas, och vilka allianser du kommer att skapa eller bryta medan du samlar trupperna som ska stoppa Reapers-hotet en gång för alla. Hur du strider är helt upp till dig: dra ut i krig med dragna vapen eller sök skydd för att planera ett mer taktiskt anfall. Använd din trupp till fullo eller spela som ensamvarg. Döda från distans eller anfall direkt i förödande närstridsattacker. Mass Effect 3 reagerar på alla beslut du fattar medan du spelar igenom en unik upplevelse som du själv skapar.

 • En omfattande och spännande berättelse:Upplev ett episkt scfi-äventyr med flera olika alternativa slut som bestäms av dina val och handlingar.
 • En massiv världKriga på galaxens planeter medan du samlar den ultimata armén som ska återerövra jorden innan det är för sent.
 • Storskaliga och intelligenta fienderStrid mot enorma fiender och ta dig an en smartare motståndare som konstant kommer att utmana din bästa stridstaktik och hela tiden hålla dig på tårna.
 • Lås upp en anpassningsbar vapenarsenalSkräddarsy varje vapen med kraftfulla och dödliga uppdateringar inklusive kikarsikten, extra stora magasin med mera, med mera. Varje enskilt vapen har sin egen kraftfulla effekt och utseende.
 • Döda på distans eller gå i närstridAnpassa din soldat och trupp för att kunna attackera fienden på dina villkor. Den enorma variationen av vapen, förmågor och utrustning låter dig kriga mot fienden med din spelstil.
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Kategori: Action, Äventyr, Rollspel, Onlinespel Expansion pack: Nej
Releasedatum: 2012-03-08 Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut
Artikelnummer: 3013663739 Tillverkare: bioware
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 16 Genomsnittsbetyg: 4,5
69%
19%
6%
6%
0%

Mest hjälpsamma positiva recension

Daniel

Det är ett riktigt bra spel. helt otroligt bra fram tills slutet. det är en riktig besvikelse!

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Daniel Alexander

Som ett enskilt spel är det ok men som ett I triologin och det sista spelet dessutom. är det ett klart underkänt. den är inte ens närheten av sina föregångare. och den har garanterat en topp tre placering över det sämsta slut I hela spelvärlden. Spelet känns inte färdigt utan som det fortfarande är på skisstadiet. Även om det finns vissa uppdrag som lyser av Biowares briljans och mass effect anda, så är resten av spelet ett total oengagemang från utvecklarna. Tyvärr så behövde detta spel 1-2 års ytterligare utvecklingstid.

Så det är ett lågt betyg.

Mass effect 3 kommer alltid förbli en Sjuhelsike Stor Svart fläck på Biowares meriter.

Grymt!

Som ett enskilt spel är det ok men som ett I triologin och det sista spelet dessutom. är det ett klart underkänt. den är inte ens närheten av sina föregångare. och den har garanterat en topp tre placering över det sämsta slut I hela spelvärlden. Spelet känns inte färdigt utan som det fortfarande är på skisstadiet. Även om det finns vissa uppdrag som lyser av Biowares briljans och mass effect anda, så är resten av spelet ett total oengagemang från utvecklarna. Tyvärr så behövde detta spel 1-2 års ytterligare utvecklingstid.

Så det är ett lågt betyg.

Mass effect 3 kommer alltid förbli en Sjuhelsike Stor Svart fläck på Biowares meriter.

Denna serie (1-3) är den bästa jag spelat. Älskar spel med en händelse och utbvekling.

Trots slutet (innan extended edition) var ME3 ett av de bästa spelen jag spelat. Man fick ännu ett äventyr med karaktärerna man älskade och fick äntligen ta hand om Reapers en gång för alla.
Att kontrollerna och striderna också blev de bästa serien hjälper oerhört då Shepard rör sig på ett sätt som är lät att lära sig och som möjliggör mer än föregångarna.
Multiplayer, trots min mistro gentemot det från början, är också riktigt kul! (men det finns inget behov att spendera extra pengar på det, spela bara och lås upp nya saker den vägen)

Single Player i ME3 är inte alls lika bra som i ME1 och ME2, men trots bristerna så är det ändå ett väldigt bra spel. Det bästa med spelet är dock dess multiplayer, och efter nästan 2000 timmars spelande på multiplayer kan jag säga att det är det spel som jag har lagt mest tid på i hela mitt liv.

En grymt bra serie!

Mass Effect serien fortsätter att höja standarden för TV-spelmediet. Bra röster, historia och psykologi. en 5a.

Engagerande och spännande. Stor variation på uppdragen gör det lätt att spela mååånga timmar utan att märker att tiden går. Bra att man kan kan välja om man vill spela action / rollspel eller story läge!

Mass Effect 3 är ett epos där ditt samvete spelar in till viss del. Storslaget och maffigt men gillar du inte långa konversationer kanske du bör skippa det. Visst, du kan hoppa över allt mellansnack men då missar du en del av poängen med spelet. Lite lagom buggigt varav en bugg höll få mig att slänga ut boxen genom fönstret...

Rekommenderas dock...

Riktigt bra spel, i vanliga fall så tycker jag att spel med mycket dialoger kan vara dryga och jag trycker ofta förbi. Dock i ME3 så är det så pass välgjort att man med spänning fortsätter att lyssna för att kunna göra bra val.

Ett spel som helt klart berör spelaren. Håller med om att slutet möjligtvis kunde gjorts annorlunda, men jag gillar det ändå.

Ett väldigt bra och utvecklat spel. Men slutet är kasst. Hoppas på DLC"s i framtiden. Men annars är nog detta den bästa multiplayern jag har sett på länge

Jag har aldrig tyckt om RPG spel. För många side-quests som aldrig tar slut.. Men det här! Det här spelet tycker jag om!
Här får man RPG upplevelsen, samtidigt as I get to kill a bunch of dudes! ;-D

Jag har inte spelat ME eller ME2, så jag har väldigt lite att klaga på när det gäller slutet, i och med att jag har inget att jämföra med. Personligen, så tyckte jag om slutet.

Bottom line: det är ett riktigt bra spel som är värd all 20+ timmar man spenderar framför TVn! Och sen nästa 20+ timmar, när man spelar om spelet bara för att göra andra val!

Det är ett riktigt bra spel. helt otroligt bra fram tills slutet. det är en riktig besvikelse!

I heard that indoctrination is bad for y- ASSUMING DIRECT CONTROL OF THIS FORM!

Ser riktigt fram emot finalen! Framför allt är jag jävligt taggad på
att få se Quarians forna hem planet! :D

Ofta martin fick minus 8 poäng!

Någon viss person har hamnat på fel sida av universum verkar det som.
Skaparna själv säger att dem har tagit inspiration från Star Wars, men det är ingen rip-off.

verkar som att vi har en Reaper att ta hand om killar och tjejer ;)

Operatör
Vilken operatör du vill beställa, tex Tele2.

Typ av abonnemnag
Nytt abonnemang - Om du vill ha ett nytt telefonnummer.
Portering - Byta operatör och behålla ditt nuvarande telefonnummer. Ditt nuvarande abonnemang får inte ha bindningstid kvar.
Förlängning - Bind om ditt abonnemang inom samma operatör och behålla ditt telefonnummer. Det får vara maximalt tre månader kvar av din bindningstid.
Konvertering - Gör om ditt kontantkort till ett abonnemang inom samma operatör.

Abonnemangsform
Den abonnemangsform du vill ha. Se här intill för aktuell prisinformation.

Bindningstid
Hur länge du vill binda ditt abonnemang. Tänk på att du inte kommer kunna säga upp avtalet förrän bindningstiden löpt ut.

Förhöjd månadskostnad
Hur mycket du vill ha i månadskostnad utöver ordinarie abonnemangsavgift. Tex om ditt abonnemang kostar 49kr/månad och du förhöjer med 100kr/mån kommer din totala månadsavgift att bli 149kr/mån.

 

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 110 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 86 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 66 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 45 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »