Metroid Samus Returns (Nintendo 3DS)

Metroid Samus Returns
Tipsa en vän
379 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Ett klassiskt Metroid-äventyr återvänder, ombyggt från grunden.

Spela som den legendariska prisjägaren Samus Aran och ta dig fram genom den fientliga terrängen på en utomjordisk planet full med onda varelser. Hennes uppdrag? Stoppa Metroiderna i denna nytolkning av hennes Game Boy-äventyr från 1991.

Samus arsenal har utökats med nya attacker och förmågor som garanterat kommer hjälpa henne att möta de dödliga överraskningar som väntar. Denna intensiva, sidscrollande action-plattformare är en bra inkörsport till Metroid-serien för nya spelare samtidigt som det är perfekt för återvändande fans. Spelet släpps exklusivt till konsolerna i 3DS-familjen.

Innehåll

 • Denna intensiva sidscrollande action-plattformaren är helt och hållet omgjord med engagerande och uppslukande 3D-effekter tillsammans med en atmosfärisk färgskala.
 • Klassisk spelmekanik från Metroid II: Return of Samus blandas med en hel del nytt innehåll. Bland annat nya förmågor som utnyttjar den mystiska energikällan kallad ”Aeion”, en kraftfull närstridsattack och ett 360-graders ”Free Aim Mode”.
 • Det finns massor av hemligheter att upptäcka och om du hittar tillräckligt av dem kommer du kunna få reda på hemligheter om planeten SR388:s förflutna.
 • Två nya amiibo-figurer, Samus Aran och Metroid, kommer att släpps i samband med att spelet släpps. Detta spel är också kompatibelt med Zero Suit Samus och Samus amiibo från Super Smash Bros-serien. Detaljer om hur dessa amiibo fungerar kommer att släppas vid ett senare tillfälle.
 • Det kommer också släppas ett begränsat antal exemplar av en specialversion av Metroid: Samus Returns som innehåller en fysisk version av spelet, en nedladdningskod för original-Game Boy-spelet Metroid II: Return of Samus som kan lösas in via Nintendo eShop, en SteelBook, en CD-skiva innehållandes 25 låtar från Metroid-serien, en guldig ”S”-pin, en nyckelring formad som en Morph Ball och en 40-sidig bok med bilder.

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Kategori: Plattform Expansion pack: Nej
Releasedatum: 2017-09-15 Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut
Artikelnummer: 3040586191 Tillverkare:
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Riktigt skönt skjutspel som gör sig ännu bättre med 3d effekterna. Ett av måste köpa spel till 3ds och snygga effekter och bra musik!

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 32 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (0 kr uppläggningsavgift, 0 kr aviavgift)
 • 187 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 125 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 85 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 54 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »