Microsoft HoloLens (Hårdvara)

Microsoft HoloLens
Tipsa en vän

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Förvandla din värld med hologram

Vi föreställde oss en värld där tekniken kan bli mer personlig, där den kan anpassa sig till det naturliga sätt vi kommunicerar, lär och skapa. Där våra digitala liv skulle sömlöst få kontakt med det verkliga livet.

Resultatet är världens mest avancerade holografiska datorplattform, som möjliggörs av Windows 10. För första gången någonsin låter Microsoft HoloLens HD-hologram komma till liv i din värld, där de integreras med dina fysiska platser, ytor och saker.

Hologram kommer att förbättra ditt sätt att göra saker varje dag, och ger dig möjlighet att göra saker som du aldrig gjort förut.

Möjligt för dig att uppnå mer

Microsoft HoloLens sätter dig i centrum av en värld som blandar hologram med verklighet. Med möjligheten att utforma och forma hologram, har du ett nytt medium för att uttrycka din kreativitet, ett mer effektivt sätt att undervisa och lära, och ett mer effektivt sätt att visualisera ditt arbete och utbyta idéer. Digitalt innehåll och skapelser blir mer relevant när de kommer till liv i världen omkring dig.

Gå bortom skärmen

Som Hologram kommer ditt digitala innehåll vara lika verkligt som fysiska objekt i rummet. För första gången kommer hologram bli praktiska verktyg i det dagliga livet.

Formatera hologram för att finjustera en design. Interagera med dem för att lära dig något nytt. Dela dina idéer, visa och berätta ur flera perspektiv. Microsoft HoloLens gör att du kan fatta beslut med mer tillförsikt, arbeta mer effektivt, och låta dina idéer komma till liv framför dina ögon.

En ny verklighet

Microsoft HoloLens går utöver virtuell verklighet genom att du kan interagera med tredimensionella hologram blandat med den verkliga världen. Microsoft HoloLens är mer än en enkel heads-up display, och dess öppenhet innebär att du aldrig glömmer världen omkring dig. HD-hologram integreras med din verkliga värld och kommer att låsa upp helt nya sätt att skapa, kommunicera, arbeta och spela.

Din värld som en duk

Microsoft HoloLens kartlägger rummet du befinner dig i och blandar hologram med miljön runt omkring dig. Fäst hologram till fysiska platser som du väljer så att ditt rum blir en duk för din holografiska projekt och spel. Med Microsoft HoloLens kan du interagera med hologram och vardagliga ting tillsammans.

En mer naturligt sätt att interagera

Det finns ingen skärm att röra eller mus för att klicka. Använd gester för att skapa, forma och välja storlek på ditt hologram. Använd dina ögon för att navigera och utforska. Använd din röst för att kommunicera med dina appar. Microsoft HoloLens förstår din rörelser, vision och röst så att du kan interagera med innehåll och information på det mest naturliga sättet.

Nya sätt att samarbeta och utforska

Gå någonstans du aldrig varit och lära känna det från alla håll. Se hologram från din kollegors perspektiv om han är i rummet bredvid eller på andra sidan jordklotet. Utforska en ny dimension som är förankrad i, men inte begränsat till, den fysiska världen.

Utforska platser du aldrig varit

Forskare vid NASA:s Jet Propulsion Laboratory kommer snart att utforska Mars med hjälp av hologram av Mars Rover bilder. Det kommer att fungera som om de kan gå på Mars yta, en upplevelse som tidigare varit omöjligt. Som ett resultat kommer de att kunna lära sig i en snabbare takt än någonsin tidigare.

Ett nytt sätt att se din värld

Hologram är nästa evolution inom datorvärlden. Med denna vision i åtanke, kom ingenjörer inom hårdvara, mjukvara och design tillsammans för att skapa en ny duk för kreatörer och utvecklare. Microsoft HoloLens, tillsammans med Windows 10, introducerar en kraftfull ny holografisk plattform. En tid präglad av holografisk datoranvändning är här.

Detta är bara början

Vi arbetar redan med kreatörer och utvecklare över hela världen med spännande nya holografiska upplevelser. Men vi har bara skrapat på ytan av vad som är möjligt. Vi inbjuder dig att följa med oss på den här resan. Vi har byggt plattformen, men det är du som kommer att föra den till liv. Vi kan inte vänta att se vad du kommer att göra.

Läs mer: https://www.microsoft.com/microsoft-hololens/en-us

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Kategori: Övriga Tillbehör, Hardware Xbox One, Tillbehör XB One Expansion pack: Nej
Releasedatum: Kommande Beräknad leveranstid: Kommande
Artikelnummer: 3034192521 Tillverkare:
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Operatör
Vilken operatör du vill beställa, tex Tele2.

Typ av abonnemnag
Nytt abonnemang - Om du vill ha ett nytt telefonnummer.
Portering - Byta operatör och behålla ditt nuvarande telefonnummer. Ditt nuvarande abonnemang får inte ha bindningstid kvar.
Förlängning - Bind om ditt abonnemang inom samma operatör och behålla ditt telefonnummer. Det får vara maximalt tre månader kvar av din bindningstid.
Konvertering - Gör om ditt kontantkort till ett abonnemang inom samma operatör.

Abonnemangsform
Den abonnemangsform du vill ha. Se här intill för aktuell prisinformation.

Bindningstid
Hur länge du vill binda ditt abonnemang. Tänk på att du inte kommer kunna säga upp avtalet förrän bindningstiden löpt ut.

Förhöjd månadskostnad
Hur mycket du vill ha i månadskostnad utöver ordinarie abonnemangsavgift. Tex om ditt abonnemang kostar 49kr/månad och du förhöjer med 100kr/mån kommer din totala månadsavgift att bli 149kr/mån.

 

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Vill du inkludera en försäkring till din produkt?
Microsoft HoloLens

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 61 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 62 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 54 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 40 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »