Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Produkten har lagts till i varukorgen
product image

Need For Speed Heat

Till kassan

Se även

Need For Speed Heat

(0)
Skriv en recension

Xbox One

Need For Speed Heat
Need For Speed Heat
Need For Speed Heat
Need For Speed Heat
Need For Speed Heat
Need For Speed Heat
Need For Speed Heat
Need For Speed Heat
379 kr
Tryggt köp

- Handla säkert på CDON. Läs mer

  • Beräknad leveranstid
    5-15 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av CDON
  • Sport
  • Xbox One

Blås på under dagen och riskera allt på natten i Need for Speed™ Heat, en adrenalinstinn racingupplevelse där du kämpar mot stadens korrumperade poliskår och slår dig fram för att bli streetracingens elit. På dagarna tävlar du i Speedhunter Showdown – en laglig tävling där du bygger upp din bank så att du kan anpassa och uppgradera ditt garage med högpresterande bilar. När bilen är perfekt stajlad och supertrimmad och du är redo att öka intensiteten kör du ut på natten. Då kör du och ditt gäng mot andra i olagliga streetlopp som bygger upp ditt rykte och ger dig tillgång till större lopp och bättre bildelar. Men i nattens mörker patrullerar en korrumperad insatsstyrka som försöker ta ner dig och radera dina inkomster. Ta dig an dem och riskera allt för underground-ära eller åk hem till ditt gömställe och påbörja en ny, spännande dag. Vägarna, riskerna och bilarna tar aldrig slut i det här streetracingspelet där gänget är allt, garaget är fullt av coola bilar och staden är din lekplats.

Chansa och segra – Satsa stort i Speedhunter Showdown på dagarna, tävla för att bygga upp din bank under race-, drift- och off-roadtävlingar. På natten ger du dig sedan ut på gatorna och är med i underground-gatlopp där du bygger upp ditt rykte. Men se upp för snuten, för när solen går ner är det inte bara du som bryter mot lagarna. Det blir aldrig tråkigt, med allt större risker som garanterat får fart på adrenalinet.

Var annorlunda, var dig själv – Nu finns ännu fler möjligheter att anpassa dina bilar och skapa en egen identitet bakom ratten. Det är inte läge för minimalism, så var unik och se till så att alla vet vem du är. Och det gäller för bilarna också. Trimma bilen så att den beter sig på ett sätt som passar din stil, bygg upp ett gäng med onlinekompisar och ge er ut på gatorna i Palm City. Och om någon försöker stoppa er ... Då börjar det riktiga nöjet.

 

Lura snuten – På dagarna får du verkligen jobba för att reta poliserna som patrullerar Palm City. Men på kvällen ändras allt när en skurkaktig insatsstyrka ger sig in i leken. Nu är de ute efter dig och din bil. Gå djupare in i berättelsen och kämpa mot insatsstyrkans överhuvud, poliskommissarie Mercer, om herravälde över gatorna.

 

HYBRID DESCRIPTION

Blås på under dagen och riskera allt på natten i Need for Speed™ Heat, en spännande racingupplevelse där du kämpar mot stadens korrumperade poliskår och slår dig fram för att bli streetracingens elit.

Chansa och segra – Satsa stort i Speedhunter Showdown på dagarna, tävla för att bygga upp din bank under race-, drift- och off-roadtävlingar. På natten ger du dig sedan ut på gatorna och är med i underground-gatlopp där du bygger upp ditt rykte.

Var annorlunda, var dig själv – Nu finns ännu fler möjligheter att anpassa dina bilar och skapa en egen identitet bakom ratten. Det är inte läge för minimalism, så var unik och se till så att alla vet vem du är.

Lura snuten – På dagarna får du verkligen jobba för att reta poliserna som patrullerar Palm City. Men på kvällen ändras allt när en korrumperad insatsstyrka ger sig in i leken. Nu är de ute efter dig och din bil.

 

Expansionspaket:
Nej
Genre:
Sport
Format:
Xbox One
EAN:
5030941122481

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.
>