ANNONS

New Super Mario Bros (Nintendo Wii)

New Super Mario Bros (Nintendo Wii)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

449 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Det är förstås väldigt lätt att få för sig att New Super Mario Bros. Wii är lite svårt om du inte har spelat den här typen av spel innan. Det gäller att hoppa, undvika fiender och hålla reda på allt som händer på skärmen. Och var satt hoppknappen nu igen? Men lugn, för det här spelet har någonting som inget annat spel tidigare har haft, nämligen ett sofistikerat hjälpsystem som tar hand om alla dina problem och löser dem åt dig. Kommer du till exempel fram till en svår fiende och stöter på patrull är det bara att med ett enkelt knapptryck koppla in hjälpsystemet och se på när spelet själv tar sig förbi hindret. Detta system går att koppla in när som helst och går även att koppla ifrån när som helst. När du ser hur spelet gör lär du dig till nästa gång och utvecklar en förståelse för hur det "omöjliga" går till.


New Super Mario Bros. Wii tillåter upp till fyra spelare samtidigt att ta varsin Wii Remote och sätta igång. Ni kan antingen samarbeta eller tävla, det är helt upp till er. Att för första gången verkligen kunna spela tillsammans med dina barn i den här typen av spel utan att känna att du inte riktigt vet vad gör eller vad som händer är en revolution i sig.
Förutom det revolutionerande hjälpsystemet fungerar New Super Mario Bros. Wii i princip som sin storsäljande föregångare till Nintendo DS. Välj mellan Mario, Luigi eller Toad (det finns två stycken faktiskt) och ge dig av på actionbanor som är så snillrikt och fantasifullt designade att inga andra spel (förutom Super Mario Galaxy och andra Mario-spel då) kommer i närheten när det gäller ren underhållning.
Det här är ingen kortlivat flerspelarfest som tar slut efter en halvtimme. Det finns ett rejält och stort spel att ta sig igenom även för ensamma spelare, så tro inte för en sekund att det här är ett budgetspel av något slag. New Super Mario Bros. Wii är ett fullfjädrat Mario-spel!
Den nya propellerdräkten ger dig en andra chans om du är på väg ned i stup. Skaka bara Wii Remote så svävar din figur upp igen, och dessutom är den bra för att komma åt saker som är belägna högt uppe i luften.
Pingvindräkten (Miyamotos favorit?) låter dig kasta isbollar samt glida fram på isiga banor på magen, en garanterat lustig syn! Dessutom är Yoshi tillbaka med besked, och han är väldigt hungrig...

 

Kategori: Action, Äventyr, Barn, Plattform  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2009-11-23  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Artikelnummer: 3007017052  Tillverkare:  
Antal recensioner: 25 Genomsnittsbetyg: 4,7
80%
12%
8%
0%
0%

Ett bra spel som mina döttrar på 6 och 7 år älskar att spela. Många nivåer i olika svårighetsgrad och enkelt att använda kontrollen och nunchuk för att styra.

För att kunna spela detta, behöver man då ha Nunchuk?

Ett super grymt spel!!

Ett av dem bättre spelen helt klart!

det bästa spel

Hur kul som helst!! Man tröttnar aldrig, lika kul oavsett hur många gånger man varvat spelet! Sen att man dessutom kan spela upp till fyra personer på samma bana gör det ju hur kul som helst!!

Detta är det bästa spelet jag någonsin spleat, är nästan helt beroende :D
Har haft spelet i lite mer än ett år nu, jag har klarat allting men det är ända skit roligt fortfarnade!!!
Jag och min kompisar spelar nästan varje dag, ett måste för alla Mario älskare<3

Grymt roligt spel, speciellt när man kan köra 4st på samma gång, skit kul! hoppas verkligen att det kommer fler mario spel som det går att spela 4st samtidigt!!

Väldigt roligt spel som skiner som mest när man spelar med kompisar. Upp till fyra spelare kan spela klassiskt Mario tillsammans - samtidigt. Hjälps åt eller spela mot varandra och skratta gott åt att klara av utmaningar eller att bli nerkastad i ett stup av kompisen. Väldigt få spel som jag skrattat så mycket till. Kanonbra! Om ni gillar detta så rekommenderar jag även "Donkey Kong Country Returns" som går ut på samma sak men är - enligt mig då - än bättre än detta spel.

Håller helt och hållet med er under , jag har inte haft i 24 timmar äns , jag är bara på värld 3 och *** vad svårt det är! , även fast jag tar hjälp av knappen så klarar jag inte en speciell barna , (när det är vinter och is) men jag gillar när spel är svåra , dock tycker jag inte om musiken i spelet , låter inte riktigt som ett mario spel , mer Pokémon .. Aja ett suveränt spel iallafall!

Riktigt roligt spel! Utmanande och underhållande. Kul att spela i multiplayerläge vilket är ett stort plus.

Riktigt roligt!

Ett riktigt toppen spel det är helt klart bäst :).

Riktigt kul ! Ett sånt spel man måste ha i sin wii-samling.
Men det är inte ett sånt spel man spelar om och om och om igen. / Christoffer

Helt suveränt spel, grymt roligt!, ett måste att ha till sin Wii! Det enda som stör mej är att min lilltjej på 6½ redan spelat ut hela spelet, klarat alla banor, ink. allt hemligt samtidigt som jag kämpat mej fram till värld 2 med svetten lackandes. Att jag dessutom kommit till 2:an genom att fråga henne hur man gör och i vissa fall måste låta henne spela vissa banor gör inte det hela lättare att bära :-o

Hur hon kan springa igenom en hel bana i full fart (ofta utan att stanna), utan att förlora liv, hitta allt och få med sej alla saker är mej en gåta. Kanske är det så att man måste inse att man är gammal och långsam! :-D

Mycket bra spel!

Riktigt kul spel! Man kan inte annat än älska denna klassiker.

Bra och roligt spel, men det finns bättre! Kul i alla fall att de gjort en ny version av spelet med nya banor och att man kan spela fyra stycken på en gång, det höjer betyget!

Riktigt roligt spel, ännu roligare med kompisar!

Äger!

Grymmaste Mariospelet nånsin. Det är en bra blandning av alla de gamla spelen samtidigt med en massa nya saker som verkligen passar in i den gamla spelandan. Köp helt klart! Stort plus att man kan köra 4st samtidigt

Jag växte upp med de gamla super mario spelen, och New super mario bros är helt kanon. Samma sköna känsla och lagom svårt. Grafiken är mycket snygg den också. Ett spel man måste ha i sin samling om man äger en Wii.

Det roligaste spelet jag spelat,men jag har bara spelat i ungifär 5 timmar.

Riktigt bra spel. Nya Super Mario Bros är en riktig höjdare, känslan i spelet är samma som de gamla goda Super Mario Bros 3. Spelet känns ändå fräscht och uppdaterat och det finns många nya items till Mario, nya fiender att bekämpa och många roliga detaljer. Spelet ger nostaligkickar och det är svårt att slita sig från kontrollen då man väl satt sig där. Super mario rules.

Så himla bra och roligt!
Nostalgi.... :)
Rekommenderas till alla som älskar Mario-spel!

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »