NHL 20

ALTTEXT

I EA SPORTS™ NHL™ 20 känns NHL-stjärnorna ännu bättre att spela med och ser ännu mer autentiska ut med nya Signature Shots och fler än 45 nya skottyper som gör varje anfall till ett hot. Ett nytt "sändningspaket" visar upp dina snyggaste spelupplägg i helt nya spellägen, inklusive Eliminator-läget där vinnaren tar allt och du krossar motståndarna ensam eller tillsammans med kompisar.

Senaste NHL spelet - NHL 20

  • Playstation 4 1TB Pro + NHL 20

    (Hårdvara)

    EA SPORTS NHL 20 PS4 Pro-bundling innehåller följande. 1 TB Jet Black PlayStation 4 Pro PlayStation 4 Pro är den kraftfullaste PlayStation-konsolen genom tiderna. Konsolen möjliggör en spelupplevelse i 4K och erbjuder GPU som är två gånger kraftfullare än till en vanlig PS4, vilket ger en mjukare spelupplevelse i PS4 Pro förbättrade-spel. I tillägg finns ett stort utbud av u...

    4990 kr
    220 kr/mån

NHL 20 HUT POINTS

NHL 20 Omslaget

Årets rookie, 66 poäng på 71 matcher i Vancouver Canucks. Mycket imponerande för en nykomling i världens tuffaste hockeyliga. Ni vet vem vi pratar om, Elias Pettersson!
Nu får han ytterligare en utmärkelse när NHL 20 väljer att ha honom på omslaget! WOW!

NHL 20 – Nytt tävlingsläge

Eliminator är det nya tävlingsläget som NHL har introducerat till NHL 20. Det är inspirerat av Battle Royal genren och är ett helt nytt spelsätt.

Du kan tävla ensam i Ones Eliminator eller samla dina kompisar i Threes Eliminator och försöka att vinna tre utslagsomgångar i följd mot allt svårare motstånd.

Alla NHL Spel

NHL HUT Points

Merchandise