Köp NHL 15 online

NHL 15 är utvecklat för att dra maximal nytta av den nytillkomna grafikprestandan i den senaste generationens Xbox och PlayStation. Det innebär att ett redan exceptionellt realistiskt hockeyspel blir än mer verklighetstroget, med en mer påtaglig känsla av att vara närvarande på rinken.
Läs mer

NHL 15 - Information

Den förbättrade fysikmotorn påverkar inte bara alla spelare på isen, utan även pucken och själva isen – allt är levande och interaktivt. Nu simuleras kollisioner mellan samtliga spelare på isen simultant och verklighetstroget. Puckfysiken har förfinats och garanterar realism ned till minsta interaktion med pucken. Eftersom även isen är en yta i förändring kan pucken – precis som i verkliga NHL-matcher – studsa, rulla eller rotera oförutsägbart beroende på underlaget.

Nästa generations fysik och realism kräver naturligtvis en ny generation hockeyspelare, och här gör inte EA någon besviken. Spelarmodellerna liknar som vanligt originalet, men nu mer än tidigare. Spelare och utrustning modelleras i tre separata lager, inklusive kroppen, utrustningen och matchtröjan. Alla de tre lagren interagerar med miljön oberoende av varandra, så att alla kontakter med andra spelare och pucken är mer otroligt naturligt återgivna.

EA:s smarta Skill Stick-funktion, som är enkel att lära sig men har oväntat djup, har också fått en makeover i NHL 15. Resultatet är att du som spelare har ännu bättre kontroll: Ta emot passningar i farten, skydda pucken och upptäck ett helt batteri av nya, snygga tekningar. Utvecklarna har även rekryterat nya kommentatorer till NHL 15. I år är det Mike ”Doc” Emrick, Eddie Olczyk och Ray Ferraro som delar med sig av kommentarer och analyser under spelets gång.

EA Sports NHL 15 drar nytta kapaciteten i PlayStation 4 och Xbox One fullt ut, men finns även tillgängligt för PlayStation 3 och Xbox 360.
Turtle Beach

NHL 15 – Ny Puckfysik

NHL 15 – Ny Puckfysik

Något man satsat på i det kommande NHL 15 är att kunna återge spelet på isen. För att nå detta har man förbättrat puckfysiken som tillsammans med en mer levande isyta bjuder på en mer verklighetstrogen känsla.

Detta bäddar för att NHL 15 kommer att ge oss oerhört spännande spel med oförutsedda och autentiska händelser på isen.