STAR WARS Battlefront

Star Wars Battlefront tar med dig på ett episkt slagfältsäventyr i en galax långt, långt borta.
Ikläd dig rollen som rebell och se hur din karaktär stiger i graderna allt eftersom du bekämpar det onda imperiets styrkor, eller välj den mörka sidan av kraften och strid på imperiets sida för att krossa rebellupproret en gång för alla.
Läs mer
Star Wars Battlefront
Star Wars Battlefront is the ultimate Star Wars battle experience, brought to life by DICE – creators of the award-winning Battlefield series. 
Fight in epic Star Wars battles on iconic planets and rise through the ranks playing as the heroic Rebellion or the evil galactic Empire.

Ultimate Edition

STAR WARS Battlefront

Star Wars: Battlefront - Downloads

Multiplayer

Även om Star Wars Battlefront går alldeles utmärkt att spela på egen hand så är det i multiplayer-läget som spelet verkligen kommer till sin rätt. Spela tillsammans med vänner eller nya bekantskaper i allt från episka fältslag med 40 deltagare till mindre äventyr med endast 8 deltagare. I Star Wars Battlefront kan du äntligen få uppleva hur det är att slåss sida vid sida med AT-AT-gångare på isplaneten Hoth i ett av seriens största och mest häpnadsväckande slag, eller varför inte känna på hur det känns att vara i Boba Fetts kläder i spelläget Hero Hunt där man spelar som en av seriens mest kända karaktärer i ensam kamp mot 7 motståndare.

 

Spelbara hjältar eller fiender

I Star Wars Battlefront kan du välja att spela som några av originaltrilogins mest ikoniska karaktärer. Välj mellan goda hjältar som Luke Skywalker, Han Solo och Prinsessan Leia Organa eller välj att fullborda din färd till den mörka sidan genom att spela som Kejsaren Palpatine, Darth Vader eller den ökända prisjägaren och antihjälten Boba Fett. Allt eftersom spelet fortlöper och din karaktär utvecklas låses nya spelbara karaktärer upp för att förhöja din spelupplevelse och belöna det hårda arbete du lagt ner i spelet.

Star Wars Battlefront finns att köpa till Xbox One, PlayStation 4 och PC via Origin. Om du saknar de senaste spelkonsolerna – passa på att köpa en nu i ett exklusivt och prisvärt paket tillsammans med Star Wars Battlefront.Star Wars Celebration

Följ Star Wars Celebration i Anaheim här.
Förhoppningsvis kommer vi snart att får se några godbitar från det efterlängtade spelet Star Wars: Battlefront

Star Wars Battlefront – Release 19/11

Nyligen har information läckt om att Star Wars Battlefront kommer att ha release 17/11 – 2015 Denna informationen hittades i källkoden för en officiell Star Wars site och IGN, Gamereactor med flera har redan snappat upp nyheten.

Man fann även information om att spelet kommer att släppas till PS4, Xbox One och PC. Vi väntar spänt på att få denna information bekräftad!

Star Wars Force Awakens Trailer

Tagga för Star Wars Battlefront med den senaste trailern för Star Wars The Force Awakens.

Trailern garanterar gåshud för alla Star Wars fans där ute!

STAR WARS Battlefront

Star Wars Battlefront är den ultimata strids upplevelsen i Star Wars universum som förs till liv av Battlefield skaparna DICE. Ta del av episka slag på ikoniska planeter och stig genom graderna som de heroiska Rebellerna eller som det onda galaktiska emperiet.

Strid till fots, eller i ett av de många fordon från Star Wars filmerna som exempelvis snowspeeders, speeder bikes och AT-ST walkers. Star Wars Battlefront tar dig till den galaktiska konfliktens kärna, vilken sida väljer du?

Nya bilder från STAR WARS Battlefront