The Sims 4 SE (PC-Mac)

The Sims 4 SE
Tipsa en vän
249 kr Tillfälligt slut

-28%

Ord. pris 349 kr

Säljs av CDON.COM

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

"Roa dig med makten att skapa och styra personer i en virtuell värld med The Sims™ 4. Anpassa dina simmars utseende och personlighet. Bygg ett perfekt hem åt dem, med din favoritinredning. Bygg upp relationer till andra simmar, låt dem göra karriär och utveckla färdigheter. Det är upp till dig vilka dina simmar ska vara och vilken riktning deras historier ska ta.

The Sims 4 är en livssimulering som ger dig makten att skapa och kontrollera personer i en virtuell värld och leka med livet. Få utlopp för din kreativitet när du anpassar dina simmars speciella utseende och unika personlighet. Bygg det perfekta hemmet åt dina simmar med designalternativ som låter dig forma utseendet både på utsidan och insidan. Lek med olika händelser i simmarnas liv. Bygg upp relationer till andra simmar, pröva på nya karriärer och utveckla unika färdigheter åt dina simmar. Utforska vackra spelvärldar med massor av intressanta simmar att träffa och lokaler att besöka. Dina simmar kan färdas mellan spelvärldar för att kolla in olika unika miljöer och platser. Vilka blir dina simmar och vilka historier kommer du att berätta? Det är upp till dig. Ha kul, få makt och lek med livet i The Sims 4


Skapa dina simmar.Skapa och spela med en eller flera simmar. Anpassa allt hos dem, från kroppsform till etnicitet och frisyrer eller accessoarer. Ge dem personliga egenskaper och ta reda på deras ambition i livet. Ge dem personliga egenskaper och ta reda på deras ambition i livet. Varje detalj hjälper till att göra dina simmar till unika, fascinerande personer

Bygg ett perfekt hem åt dina simmar. Du väljer allting, från platsen för husbygget till möblerna. Designa insidan och utsidan, trädgården och inredningen. Du kan till och med lägga till saker som pooler och källare.

Utforska vackra spelvärldar. Dina simmar har gott om levande samhällen och intressanta lokaler att utforska. Låt dem åka mellan spelvärldar och uppleva allt som varje plats har att erbjuda. Se hur deras umgängeskrets utökas när de träffar nya simmar i varje världs speciella resmål!

• Skapa dina simmar: Du kan skapa vem du vill i The Sims 4. Du kan anpassa dina simmars speciella utseende genom att forma deras kropp och välja bland olika etniciteter, frisyrer, klädval och accessoarer som gör din sim till en unik person. Välj din sims personlighetsdrag och välj en ambition i livet åt hen. Du kan skapa och spela med flera simmar.

• Bygg det perfekta hemmet åt dina simmar: Det är lätt att anpassa utseendet både på utsidan och insidan, med möbler, terräng och platser i kvarteret. Du kan till och med lägga till unika funktioner som pooler och källare i din sims hem. Låt dig inspireras av färdiga stylade rum som är lätta att lägga till i spelet.

• Lek med livet:  Ha kul och få makt när du leker med livet i The Sims 4. Dina val skapar invecklade och underhållande ögonblick i dina simmars liv. Vilka är dina simmar? Vilka kommer de att bli? Låt dem söka sitt drömjobb, utveckla sina färdigheter, skaffa nya vänner eller bilda en familj när du bygger relationer till andra simmar. Du kan spela kreativt på ditt eget unika sätt i The Sims 4.

• Utforska vackra spelvärldar: Utforska de vackra världarna i The Sims 4, fulla av levande samhällen med simmar och intressanta lokaler att besöka. Dina simmar kan åka mellan spelvärldarna för att kolla in de unika miljöerna och platserna i varje värld. Utöka din sims umgängeskrets och träffa nya simmar i varje världs livliga kvarter och unika resmål.

• Lägg till nytt innehåll & upplevelser i ditt spel: Se, dela och lägg till nya simmar, hushåll och hem från The Sims 4-Galleriet i ditt spel.   "

*KRÄVER SPELUPPDATERINGAR TILL THE SIMS™ 4.Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Kategori: Barn, Simulator, Sims Expansion pack: Nej
Releasedatum: 2014-09-04 Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut
Artikelnummer: 3027360167 Tillverkare:
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 20 Genomsnittsbetyg: 2,9
25%
20%
10%
5%
40%

Mest hjälpsamma positiva recension

Louvisa

Fantastiskt spel!
Som många andra tror kan ett helt nytt grund spel inte innehålla alla prylar och element som ett av de gamla då dessa hade flera år på sig att byggas på, därför är det inte rättvist att jämföra 4:an med föregångarna. Hittills har vi spelare fått pooler, nya karriärer och prylar som är ganska grundläggande utan extra kostnader via uppdateringar. Dessutom så finns det både barn och bebisar i spelet, dock inga småbarn, men på grund av den ilska som denna miss har medfört är jag nästintill övertygad om att vi även kommer få dessa gratis.
Något som många glömmer är att detta är ett helt nytt spel, med en ny spelmotor som fungerar på ett helt annat sätt. Grafiken är fantastisk, interaktioner simmar emellan mycket mer dynamisk och nått så litet som deras förbättrade färdigheter på multitasking höjer själva spelandet. Dessutom är det nya sättet att skapa simmar på, där man formar med muspekaren istället för en slider, väldigt givande. Du kan till och med dra i fötterna för att ge din sim exakt det uttryck du vill ha! Personligen var jag förkrossad över det faktum att "Skapa en Stil" skulle försvinna men det märks inte! Jag tycker inte spelet blir sämre, det blir snarare verkligare, för hur ofta kan du gå till affären hitta en tröja och sedan ha hela färgcirkeln att välja på ? Eller gå på IKEA välja ut en soffa och sedan ändra materialet på den till allt från metall till gummi?
Överlag så är de som köpt sims 4 nöja, se själv här: http://lockerdome.com/6877702695298113/7002444282467608. Detta är en undersökning gjord på ett av de största sims forumen SimsVIP som följer och rapporterar utvecklingen av spelet.
Om du skulle ha frågor kan du ej skriva dem här då detta ej är ett forum så jag kan ej svara, maila mig istället på louvisaelvinsson@gmail.com jag svarar mer än gärna på alla frågor och kan om inte annat peka åt rätt håll för att du ska hitta svar. :)

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Andreas

Fungerar inte till MAC!
Beställde detta och när jag fick hem det funkade det inte, stod att windows format inte funkar till MAC.
Så köp inte detta från Cdon om ni har en Mac då det ej fungerar till Mac.

Dåligt när det står fel på Cdon:s hemsida...

Riktigt dåligt att inte skicka en skiva som funkar till mac, bara erbjuda nerladdning med kod när man betalat för en skiva. Minsta man kan begära är att det står i beskrivningen så man kan välja om det är värt att betala för en obrukbar skiva.

Det fungerar bra.

Bra och stimulerande spel.

Min dotter blev jätteglad för sin present The sims 4 verkade vara ett roligt spel.

+++++

Hej min dotter har sumpat bort lösenordet o order kan ni hjälpa mej med detta så vore jag glad

Den var bra i början och de fungerar på Mac men spelet laggar väldigt mycket nu..

Säkert ett bra spel men synd att man inte kan få det bara. Får sms om att det skickas men fick aldrig någon kod eller plats att hämta ut det på så det skickades tillbaka och nu får jag betala 150kr utöver de 250 jag betalade för spelet. Hör av mig till kundservice via mail o får ett svar, jag skriver tillbaka men får inget svar av dem trots deras "svar inom 48 timmar" så får väl köpa julklappen från annat håll :)
Lite butter men jag hoppas att spelet fortfarande är roligt.
Ps.kul om dessa saker fanns med i spelet... :D

Underbart spel och magisk uppdatering, dock minuspoäng för svår installation och brist på information. Men JA - SIMS 4 FUNKAR PÅ MAC!

Observera att på Mac använder du inte CD-skivan som följer med i förpackningen, du betalar för koden som finns i. FÖRDELEN med att köpa på DCON och inte direkt via ORIGINS är att det är mycket mer prisvärt! (ca 50% billigare faktiskt, Hurra!) :)

Sims4 innehåller allt man behöver för att förlora sig själv några timmar i en underbar digital värld! Att skapa karaktärer har aldrig varit roligare, tekniken gör det möjligt att skapa figurer med hög igenkänningsfaktor till personer du själv känner - då du i princip kan dra i varenda liten muskel! Att bygga hus aktiverar skaparglädje och den inre arkitekten och med de nya funktionerna kan man bygga riktiga drömkåkar på sätt de tidigare versionerna inte varit i närheten av...

Varför 4 och inte 5 stjärnor?
Som sagt, installationen var svårförstånd. Blev själv alldeles svettig när jag läste alla kommentarer om hur det är ”bortslängda pengar, då det inte funkar på Mac”.
MEN DET FUNKAR! Du måste bara krångla dig fram på rätt sätt!

Tur för dig så har jag gått genom hela djungeln och hittat en karta!
Har du problem att installera?
Jag hoppas det här hjälper dig:

Se till att din dator lever upp till minimisystemkraven, annars är det inte lönt att köpa spelet för det kommer inte gå att installera:
OS: Mac OS® X 10.7.5 (Lion)
PROCESSOR: Intel Core 2 Duo 2,4Ghz-processor eller bättre
GRAFIKKORT: NVIDIA GeForce 320M, 9600M, 9400M, ATI Radeon HD 2600 Pro eller bättre. 256MB grafik-RAM eller bättre.
MINNE: 4GB RAM
HÅRDDISK: 10 GB ledigt hårddiskutrymme
STYRDON: Tangentbord och mus INSTALLERA ORIGIN FÖR MAC (Du spelar spelet via Origins).
OBS, ADMIN på din dator måste installera spelet.

1. Ladda ned Origin: www.origin.com/download.
2. Skapa ett EA-konto eller logga in med ett befintligt EA-konto. Ett konto krävs för att spela The Sims 4.
3. I rullgardinsmenyn under ”Spel” (längst upp till vänster) klickar du på ”Lös in produktkod”.
4. Skriv in din produktkod till The Sims 4, som finns i förpackningen/produktbladet.
5. När koden är inlöst börjar The Sims 4 laddas ner till ditt Origin-bibliotek.
6. När nedladdningen är klar kan du starta The Sims 4 och börja spela.

OBS.
För mig krånglade det FORTFARANDE även om jag gjort alla steg rätt. Spelet laddades ner men ville inte installeras korrekt (Det kom aldrig en ”spela”-knapp.) Tack och lov har EA-games en fantastisk kundtjänst som man kan ringa.

Det finns tydligen en BUGG i systemet som ibland kan innebära att du (trots är inloggad på ett admin-konto) inte får igång spelet. Då gör du så här:

1. Avinstallera ORIGIN.
2. Skapa ett nytt adminkonto på din Mac (Systeminställningar > Användare och Grupper > Lägg till konto som är Adminstratör.
3. Ladda ner ORIGIN på detta nya konto och installera spelet på nytt. HOPPAS DETTA HJÄLPER NÅGON AV ER.
Rekommenderar varmt spelet och skulle ge spelet i sig 10 stjärnor! Är uppvuxen med Sims och är förvånad över att det hela tiden blir bättre. Köp > Installera > Have FUN! :) Tips:
Funkar det ändå inte så rekommenderar jag att du skriver till EA-games om ditt problem. Du får då ett telefonnummer till den avdelning som kan hjälpa dig. Snabbt och lätt! http://www.ea.com/se/kontakta#supportinfo See you on the other side!
// Lisa

The sims 4 är ett jätte roligt spel.

Bästa Sims-spelet när det kommer till att bygga hus och skapa simmar.
Det saknas flera funktioner som fanns i Sims 3, men å andra sidan går spelet mycket lättare och är inte lika långa laddningstider.

skoj och trevligt spel the sims 4

hittar inget nedladdningsprogram till mac och där man ska skriva in koden.

Spelet i sig inget att säga om, grabben älskar det. Men, det blir lågt betyg eftersom installationsproceduren beskriven i spelet inte fungerar alls. Fick gå omvägar och alternativa vägar för att lyckas installera. Vore nog kaosartat för den datorovane föräldern med barn bredvid som vill komma igång och spela på direkten.

Fungerar inte till MAC!
Beställde detta och när jag fick hem det funkade det inte, stod att windows format inte funkar till MAC.
Så köp inte detta från Cdon om ni har en Mac då det ej fungerar till Mac.

Dåligt när det står fel på Cdon:s hemsida...

Väldigt rogivande och fantasifullt spel på alla nivåer. Från att bygga hus till att göra simmar.

Enkelt att hitta i alla menyer och i inställningar så man får spelet som man vill ha det,när man spelar. Plus med verklighetstrogna möbler m.m. 4 stjärnor från mig får detta spel.

Riktigt, riktigt uselt. Ett enormt steg bakåt från tidigare sims. Usla kvarter och tråkigt innehåll.

jag får inte ens igång spelet. . UCSH! utslängda pengar

Fantastiskt spel!
Som många andra tror kan ett helt nytt grund spel inte innehålla alla prylar och element som ett av de gamla då dessa hade flera år på sig att byggas på, därför är det inte rättvist att jämföra 4:an med föregångarna. Hittills har vi spelare fått pooler, nya karriärer och prylar som är ganska grundläggande utan extra kostnader via uppdateringar. Dessutom så finns det både barn och bebisar i spelet, dock inga småbarn, men på grund av den ilska som denna miss har medfört är jag nästintill övertygad om att vi även kommer få dessa gratis.
Något som många glömmer är att detta är ett helt nytt spel, med en ny spelmotor som fungerar på ett helt annat sätt. Grafiken är fantastisk, interaktioner simmar emellan mycket mer dynamisk och nått så litet som deras förbättrade färdigheter på multitasking höjer själva spelandet. Dessutom är det nya sättet att skapa simmar på, där man formar med muspekaren istället för en slider, väldigt givande. Du kan till och med dra i fötterna för att ge din sim exakt det uttryck du vill ha! Personligen var jag förkrossad över det faktum att "Skapa en Stil" skulle försvinna men det märks inte! Jag tycker inte spelet blir sämre, det blir snarare verkligare, för hur ofta kan du gå till affären hitta en tröja och sedan ha hela färgcirkeln att välja på ? Eller gå på IKEA välja ut en soffa och sedan ändra materialet på den till allt från metall till gummi?
Överlag så är de som köpt sims 4 nöja, se själv här: http://lockerdome.com/6877702695298113/7002444282467608. Detta är en undersökning gjord på ett av de största sims forumen SimsVIP som följer och rapporterar utvecklingen av spelet.
Om du skulle ha frågor kan du ej skriva dem här då detta ej är ett forum så jag kan ej svara, maila mig istället på louvisaelvinsson@gmail.com jag svarar mer än gärna på alla frågor och kan om inte annat peka åt rätt håll för att du ska hitta svar. :)

Utveckla sims 3 istället.. som är mkt bättre och roligare! Spelet sims 4 är inte ens roligt .. :(

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 144 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 103 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 74 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 49 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »